2777
2789

سلام خانم ها کسی رفته برای عمل شقاق پیش دکتر معروفی مونذم بوتاکس کنم یا عمل شقاق دارم یکی داخل یکی هم زائده شده بیرون مونده 

من شقاق داشتم با کنترل یبوست خودش خوب شد اگه بری عمل کنی تا اخر عمر درگیری

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شقاق داشتم با کنترل یبوست خودش خوب شد اگه بری عمل کنی تا اخر عمر درگیری

وقتی شقاق مزمن میشه و مقعد تنگ میشه راهی بجز عمل نداری، نرم نگهداشتن مزاج برای قبل از این مرحله هست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ملین میخورم ولی لعنتی خوب نمیشه بیرون زدگی هم داشتین 

اره وحشتناک بود 😭😭😭 حتما برین طب سنتی یه عطاری قدیمی سمت شهدا هست شیخ علی عطار برو اونجا مشکلتو بگو فک کنم پایین تر از میدون توحیده زود نرو سمت عمل اگه عمل کنی حتی یبارم نباید یبس بشی خعلی درد سر داره

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
وقتی شقاق مزمن میشه و مقعد تنگ میشه راهی بجز عمل نداری، نرم نگهداشتن مزاج برای قبل از این مرحله هست

من فکر میکردم بواسیر بیرون زدگی ولی دکتر گفت شقاق اونو چار سال دارم تازگی هم یک بردگی از داخل

من فکر میکردم بواسیر بیرون زدگی ولی دکتر گفت شقاق اونو چار سال دارم تازگی هم یک بردگی از داخل

نه من یسال درگیر بودم شکر خدا الان خوبم بازم مشورت کن با یه پزشک

یکبار رفتم یک عطاری از این دارو های تبریزیان داد برای یبوست داغون شدم

اوه پس بیخیال واقعا شاید اگه عمل کنی بهتر باشه خوب تحقیق کن

اره وحشتناک بود 😭😭😭 حتما برین طب سنتی یه عطاری قدیمی سمت شهدا هست شیخ علی عطار برو اونجا مشکلتو ب ...

آره منم یکی از دوستام پیش اون میره خیلی خوبه

روبرو بازار نصر میشه تقریبا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

شقاق چون هی زخم میشه مقعد هی خوب میشه گوشت اضافه میزنه که اونو میگن بیروت زدگی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حالا میگن تو مشهد دکتر عبداللهی خیلی خوبه ولی مرد دکتر معروفی هم تعریفش شنیدم موندم پیش کی برم 

ببین درسته با دکتر زن آدم راحت تره ولی بنظر من برو پیش دکتری که تبحر داره تو کارش که مجبور نشی دوباره بعدا عمل کنی