2777
2789
عنوان

خیلی دلخورم از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2526 بازدید | 90 پست
درسته 10ساله وضع من اینه

اون اوایل وقتی فهمیدین نمیتونین باهاشون بسازین،جداشین بهتره

من ۱۵ سالم بود ازدواج کردم 

الان ۲۱ سالمه

خوب بود شوهرم بعد یه سال دیدم بددله و شک میکنه بهم همش

پدرم در اومد تا ادمش کردم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمون اونوقت شب رو هر چی که خودتون میخواستین بخورین با هم میخوردین لازم نبود غذای مفصل درست کنی

مشکل من اخلاق شوهرمه اصلا قابل درک نیست رفتاراش.

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
اون اوایل وقتی فهمیدین نمیتونین باهاشون بسازین،جداشین بهتره من ۱۵ سالم بود ازدواج کردم  الان ...

نمیتونم اصلا شرایطش ندارم وگرنه از خدا پنهون نیست گاهی به این قضیه فکر میکنم که کلا ولش کنم اما نمیتونم

اشکال نداره دیگه گذشته بفکر خودت باش.حرص نخور این دوهفته مونده فقط استراحت کن.منم باجاریم باهم حامله بودیم بعد طبقه پایین خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم. ده روز جاریم اومد موند خونه مادرشوهرم .هرروز غذاهای درست میکردن که دلم میخواست وبوش میومد  ولی نامردا نگفتن پایین زن حامله اس.

دیشب رفته بودیم جایی شام بخوریم یه اقاهه یه بچه یک ساله داشت اصلا باورت نمیشه این بیچاره نفهمید چی میخوره یک سره دنبال بچه از اینور به اونور زنشم با بقیه مهمونا بگو و بخند دلم میخواس سرم رو بکوبم به دیوار اون وخ شوهر لندحور من از جاش تکون نمیخوره فقط داد میزنه بچه رو بگیر بچه نیفته برو ببین بچه کجا رفت

من که چند هفته اخر شب ها اصلا خوب نمیتونستم بخوابم الان خیلی بیشتر از قبل باید مراقب خودت باشی

دیشب تا3 گریه کردم دلم خیلی شکسته.از خانوادمم  خیلی دورم از عید تا الان ندیدمشون

ولی جاریم بیچاره وضعش خیلی بدتره

۲۰ ساله ازدواج کرده،۳۶ سالشه

بچه اخرشو ۵ ماه پیش دنیا اورد

وقتی ۹ ماهش بود،تو زمستون شوهرش لباسای کارشو میاورد مینداخت تو حیاط میگفت بشین با دست بشور

مث لبو قرمز میشد تا میشستشون با دست

شیکمشم بزرگ بود نمیتونست خوب خم بشه

اینقددددد دلم میسوخت براش

بعد چه زن ساده و مهربونیه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

عزیزم گاهی تقصیر خودمونم هست. از اول ازدواجتون باید شوهرتون رو عادت میدادید کمکتون کنه که الان راحت تر باشید. الانم دیر نشده. با ناز و عشوه و اینکه حالتون بده و یکم پیاز داغشو زیاد کردن وادارش کنید توی کارهای خونه کمکتون کنه. من خودم هررزو خونمو تمیز میکردم. اما از وقتی باردار شدم اصلا ب خودم فشار نمیارم. عزیزم هیچ چیز جز سلامتی خودتو بچه مهم نیست. ب کثیفی و تمیزی اهمیت نده ی مدت. فقط کارهای ضروری رو انجام بده. شما باردارید و همه شعور اینو دارن ک ی خانوم باردار حتی جوراب و کفششم ب سختی پاش میکنه حالا انتظار خونه دسته گل از شما ندارن ک. ب خودتون زندگی رو انقدر سخت نکیرید. اون بچه خیلی گناه داره ب خدا. یکم استردحت کنین 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
دیشب رفته بودیم جایی شام بخوریم یه اقاهه یه بچه یک ساله داشت اصلا باورت نمیشه این بیچاره نفهمید چی م ...

دقیقا مث دوستای شوهر من .مسافرت میریم همشون همینن جز شوهر من .اینم مسخرشون میکنه ومیگه کلا روحیشون متفاوته.دیشب دختر جاریمو سرپا گردونده که جاریم راحت شام بخوره باور میکنی یادم نمیاد پسرم حتی یه بار گرفته باشه من غذا بخورم

وقتی میری دکتر برمیگردی،بیا بگو دکتر گفته از جات تکون بخوری بچه ت سقط‌میشه!

یه ظرف خوراکی بذار دم دستت و بشین سریال ببین

مهمونم دعوت کنه خودش پذیرایی میکنه

بعد بگو اوخیییی چقد دوس داشتم میتونستم کارا رو انجام بدم عششششقمممم