2777
2789

بیخیال بابا   

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم هیچ وقت یادش نمیمونه . اگه شوهر خوب ومهربونیه بزار به حساب اینکه دغدغه فکری  وکاری داره .به جاش شما یاد اوری کن و جشن بگیر .خودتو برا این چیزا پیر نکن

یا رفیق من لارفیق له

از مردا نمیشه هیچ‌انتظاری داشت اما خدایی از حق نگذریم شوهر من نه تولدمو نه سالگرد و یادش نمیره من یادم میزه😂اون سورپرایزم میکنه حتی اولین باری ک برام گل گرفت و یادشه هر سال از همونجا واسم گل میگیره

خب خودت يه جوري براش نهادينه كن 

مثلا ماه قبلش بگو واي يه ماه مونده به سالگردمون. امسال كادو چي دوست داري 

از اين حرفا كه هم غير مستقيم يادش بندازي و هم اون كم كم عادت كنه

خدايا مرسي ❤️