2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره یکی از فیلما همین قرار از زندان هست تو خیلی از فیلمای خارجی و ترکی زنگ میخوره

اره تلفنای اونا زنگ میخوره. مثلا یه خیابون قرار میذاری موبایل نداری طرف زنگ میزنه ب نزدیکترین تلفن اونجا هرکی برداره (رهگذر)مثلا میگه با خانم فلانی کار دارم ،  حالا شمارشو طرف چند میگیره نمیدونم

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
آره ولی خیلی سال پیشا اون‌موقع ها که کارتی شده بود 

الانم کارتیه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
مهندس گفتم اون موقع که تازه کارتی شده بود 

چرا ناراحت میشی

من اصلا قبل کارتیارو یادم نمیاد واسه همین با دقت نخوندم شرمنده

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چرا ناراحت میشی من اصلا قبل کارتیارو یادم نمیاد واسه همین با دقت نخوندم شرمنده

دشمنت شرمنده ناراحت نشدم 🙄 مگه چی گفتم لحنم با شوخی بود قبل کارتیا سکه ای بود بعد کارتی شد اون موقع کسی موبایل نداشت همه پای تلفن عمومی بودن 

خودشناسی DNA plus
دشمنت شرمنده ناراحت نشدم 🙄 مگه چی گفتم لحنم با شوخی بود قبل کارتیا سکه ای بود بعد کارتی شد اون موقع ...

نمی دونم حس کردم😊😊

اره الان که گفتی یادم اومد ولی چون اون موقع خیلی کوچیک بودم تصاویر بسیار مبهمه😅😅

نمی دونم حس کردم😊😊 اره الان که گفتی یادم اومد ولی چون اون موقع خیلی کوچیک بودم تصاویر بسیار مبهمه ...

آره لحن معلوم نمیشه اینجا ،من فکر کنم 11یا 12 سالم بود میدونی چرا یادمه خیلی خندیدیم سرش تو ذهنم مونده 

خودشناسی DNA plus
آره لحن معلوم نمیشه اینجا ،من فکر کنم 11یا 12 سالم بود میدونی چرا یادمه خیلی خندیدیم سرش تو ذهنم مون ...

بدی مجازی همینه که لحن و حالت طرف مشخص نیست

من اون موقع نهایت 3 سالم بوده