2777
2789
عنوان

همرو که میگید بد😂😂خدایی مردای کدوم شهر خوبن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت. همه جا خوب و بد داره. ممکنه یه بدش گیر یه نفر بیفته و اون فکر کنه کل مردم اون شهر بدن، ی ...

اینکه درسته.

ولی یسری خصوصیات بین مردم هر شهری بیشتر هست اینو قبول دارم

هممون سعی میکنیم یکیو فراموش کنیم🤐😔
نمیشه گفت. همه جا خوب و بد داره. ممکنه یه بدش گیر یه نفر بیفته و اون فکر کنه کل مردم اون شهر بدن، ی ...

منم قبلا نظر شمارو داشتم ولی بهم ثابت شد که یه چیزایی تاثیر داره که الان نمیشه اینجا بگم حوصله دعوا ندارم...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تركا🤩😍مديونيد فكر كنيد شوهرم تركه ها😂😂

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
من فکر میکنم فقط جنوبیا خوبن 😍😍😍چراااا نمیدونم😃😃🙄🙄،من جنوبی نیستم هیچ کس و کار جنوبی هم ندارم ...

درست فکر میکنی عزیزم، من همسرم جنوبی هستش، واقعا نمیدونم خدا عوض چه کار خیری بهم داده، ان شا الله همسر خوب نصیب همه دوستان بشه

دقیق نمیدونم دیگه کجا 😁

خانواده همسرم آبادانی هستن تو این سایت خوندم هم مهریه سنگین رسم دارن هم الان شما گفتید جهیزیه نمیخوان که مادرشوهرم اینا هیچکدوم این رسومو ب روی خودشون نیاوردن 😂😂😂