2777
2789
عنوان

شوهرم و خانوادش خیلی خسیس هستن...

357 بازدید | 17 پست

سلام دوستان،اگه میتونید کمک کنید تاتصمیم جدی بگیرم.همسرم و خانوادش خیلی خسیس هستن،تاحالا برام هدیه ای نگرفتن حتی سرعقدزیرلفظی مادرشوهرم ۱۰۰تومن پول داد،عیدی برام نیاوردن،پاگشا۱۰۰دادن،چیکارکنم بااین همه خساست؟منم آرزودارم حداقل۲،۳تا النگوداشته باشم اما یه تیکه طلاهم ازم دریغ کردن😔

خدایاخوشبختی میخوام😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره وضعیت خانواده شوهرم خوبه ولی خودش درآمدش کمه،یکی ازخواهرشوهرام عروس ترکاس ازاین حرصم میگیره که اونم حرفی نمیزنه فقط میگن عروسمون چقدر قانع هست دیگه نمیدونن قانع هستم ولی بیشتر ساده ام تاقانع😞

خدایاخوشبختی میخوام😔
اگه شوهرت داره و نمیخره سخته،ولی خانواده شوهرتو انتظار نداشته باش،فردا منت بذارن

منت چی؟وظیفشونه بخرن،واسه چی به دوتا جاری بزرگام خریدن یا من چون پدر ندارم باید کوچیکم کنن😢

خدایاخوشبختی میخوام😔
منت چی؟وظیفشونه بخرن،واسه چی به دوتا جاری بزرگام خریدن یا من چون پدر ندارم باید کوچیکم کنن😢

خب اعتراض کنید چرا یهو طلاق،همسرتو دوس داری اصلا

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
خب اعتراض کنید چرا یهو طلاق،همسرتو دوس داری اصلا

مثلا باعشق ازدواج کردیم،به شوهرم که اعتراض میکنم سریع جبهه میگیره که چقدر پرتوقع شدی حقوق من کفاف خودم رو نمیده ازم انتظارای بیحا داری،خانوادشم که آدمای خیلی خیلی ریلکس که انگار نه انگار من عروسشونم

خدایاخوشبختی میخوام😔

عزیزم خیلی دلم برات شکست منم پدر ندارم آدم با رفتاراش خودشو بزرگ میکنه نه با رفتاری بقیه اتفاقا اونا خودشون کوچیک میکنن اینجوری بازخوبه بهت صد تومن دادن من نه سر عقد نه عروسی مرگم بهم ندادن ولی من خودم از قبل مامانم برام چندتا تیکه طلا خریده بود البته شوهرم برام سرویس طلا خرید ولی یکبارم استفاده نکردم چون مامانش هی سرم منت میذاشت بااینکه شوهرم بدبخت ماشینشو فروخت اون طلاهارو برام خرید چون مامانم شرط سرویس طلا گذاشته بود آخرسرم بعد وسه ماه اون سرویسو دادم به شوهرم فروخت تا دهن مامانش بسته بشه 

😊