2777
2789
عنوان

شانس زندگی مجدد و البته موفق

561 بازدید | 52 پست

۲۴سالمه.حدود سه ماهه طلاقم ثبت شده اما یکسال بود ندیده بودمش.یه دختر تو این سن مطلقه بشه.امیدی به ازدواج خوب و دوباره وجود داره؟اگه اطرافتون یا خودتون هست بهم بگین یکم از ناامیدی دربیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هست چرا نباشه کافیه درست زندگی کنی.اما تروخدا یه سرکاری برو ازین موقعیتت خوب استفاده کن

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

عزیزم همه چیز دست خدا و سرنوشته

چرا نباشه اگه اون بخواد همه چیز میشه

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
اره هست چرا نباشه کافیه درست زندگی کنی.اما تروخدا یه سرکاری برو ازین موقعیتت خوب استفاده کن

کدوم موقعیت؟کار خوبی نتونستم پیدا کنم متاسفانه.همش کنج خونم.

عزيزمممم استارتر خيلي ناراحت شدم واسه طلاق حالا اشکال نداره گلم فقط فکراتون ذهنت منفي حذف کن وگذشته رو فراموش کن فقط سعي کن فراموشش کنيد

يه جا برو واسه ارامش حالا نميدونم کجاش دوست داري بري ولي برو بعد يه مشاوره خوب برو پيشش 

حالا يه قسمتت شد يه جا خوب بکنيد اگه خودتت دوست داشتي

اميدوارم زندگي بد مزه وتلخ نداشته باشيد اميدوارم زنذگي

پرخوشبخت وپربرکت وپرلذت بخش داشته باشيد گلم

برام دعا کنید

حتما عزیزم

شک نکن ادمایی که بدی در حق بقیه نکردن و دل نشکستن خدا باهاشونه و با شما هم هست

توکلت به خدا باشه🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
کدوم موقعیت؟کار خوبی نتونستم پیدا کنم متاسفانه.همش کنج خونم.

این مدتی که مجردی یه کار مفید انجام بده کلاسی کاری .خودتو سرگرم کن.مطمعن باش دوباره ازدواج میکنی سنی نداری که ایشالا یه همسر خوب برات پیدا میشه

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
عزيزمممم استارتر خيلي ناراحت شدم واسه طلاق حالا اشکال نداره گلم فقط فکراتون ذهنت منفي حذف کن وگذشته ...

مرسی از دعاهای خوبت دوست مهربونم

خود اون ادم رو فراموش کردم ینی حس میکنم دوسش نداشتم فقط عادت بود.اما الان دلم یکیو میخاد کنارم باشه و عاشق هم باشیم

اما حس میکنم کسی دیگه سمت من نمیاد این همه دختر مجرد چرا بیان سمت یه مطلقه

این مدتی که مجردی یه کار مفید انجام بده کلاسی کاری .خودتو سرگرم کن.مطمعن باش دوباره ازدواج میکنی سنی ...

عاشق ورزشم اما به تازگی چشامو لازک کردم دکترم اجازه نمیده هیچ ورزشی برم.دلم خیلی غصه داره به نامردی جدا شدم.خیلی خودش و خونوادش در حقم بدی کردن.ینی خدا تقاص دل منو میگیره؟