2777
2789
عنوان

چالش همسرانهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 28 پست
خستم! 😑 همینجوری خدارو شکر! 

قربون خستگییی هات ؛)))

فقط کافیه یه خط بنویسی انقدر انرژی و شور و حالش بعدش میاد که نگوووو...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاغذ برداشتم خیلی فک کردم چیزی ب ذهنم نرسید بنویسم😕😕😕

عزیزممم ؛)) زیر و رو کن حتما دارههه

چشمای قشنگی 

زبون خوشی

هیکل خوبی

خوش غذا بودن

خوش لباس بودن

و کلییییی جیزای اخلاقی و رفتاری دیگه...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
قربون خستگییی هات ؛))) فقط کافیه یه خط بنویسی انقدر انرژی و شور و حالش بعدش میاد که نگوووو...

نوشتنش کار نداره! 

هی فک کنی چی بنویسی! اون سخته! 😂😂😂

در کل از من نخواه که نمیتونم! 😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
فک کنم روانشناسی می خونی  رو نی نی سایتیا هم آزمایش میکنی🤣🤣🤣

نه بابا من کامپیوتر میخونممم ؛))

این از اووون چالش های جذاااب امتحان شدهههه عالیهههه

به نظرم خوبیاشو به خودش نگین هوا برش میداره به جاش خوبیای خودتون رو بنویسین روزی سه دفعه براش اس ام ...

اون که بلهههههههههه قانون اولههههه ؛))

نه خوب تو دل خودمون یواشکی بگیممم قربون صدقشون بریمپم ؛)

برای ماشیرازیا چالش آسون بزار خخخ

واااای عاشقتمممممم من ؛)))

این مصداق اون مثاله که میگه یه سال بخور نون و تره بعدش بخور نون کره...

یکم سختیی داره ولی بعدشششش کلیییییی روابطتون جذاببببب میشههه

نه بابا من کامپیوتر میخونممم ؛)) این از اووون چالش های جذاااب امتحان شدهههه عالیهههه

به مرد جماعت یه مرسی بگی هوا ورش می داره 

حالا بیای از خوبیهای نداشتشون لیست تهیه کنی

خوب بودن وظیفه هر انسانیه به نظر من تشکر لازم نیست

خدایا راضی ام به رضای تو
من واسه سالگرد عقدمون همه نكات ريز  و درشتي كه بخاطرش عاشق شوهرم بودم و تو كارتاي كوچيك نوشتم و ...

عااالیییی خیلی ایده جذاااب و خوووبی 

حتما حتماااا اون خصوصیات رو برای خودت بنویس و روزی چند بار از روش بخون تا عشقتون همیشه همیشه ان شاءاله جذاب جذاب بمونهههه

عااالیییی خیلی ایده جذاااب و خوووبی  حتما حتماااا اون خصوصیات رو برای خودت بنویس و روزی چند با ...

اره شوهر من هميشه ميگه تو توانايي داري تو زنده نگه داشتن عشق.... سالگرد عروسيمونم كل راهرو خونه رو تا بالا جملات عاشقونه نوشتم و بالا با حلقه و گل ازش خواستگاري كردم و گفتم ايندفعه تو به من بله بگو تا تجديد پيمان كنيم شوهر مغرور من كلي خوشش اومد و گريه كرد😍😍 بچه ها خواهشا عشقاتون و زنده نگه دارين منم بچه نيستم در ضمن لوسم نيستم اتفاقا از اونام كه همه ميگن خانمه ولي دلبريامو دارم واسه شوهرم 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
به مرد جماعت یه مرسی بگی هوا ورش می داره  حالا بیای از خوبیهای نداشتشون لیست تهیه کنی خوب بود ...

بلهههه همه ادما تو یه سطح خوب نیستن ما از اخلاقای برجستشون تشکر میکنیم که تو ادنای دیگه مینیمم

همین باعث میشه اون اخلاق بیشترررر بیشترر هم بشه

اره شوهر من هميشه ميگه تو توانايي داري تو زنده نگه داشتن عشق.... سالگرد عروسيمونم كل راهرو خونه رو ت ...

وای چه ایده قشنگ و جذاااببییییییی عالی  , کلی لذت بردمممم

اتفاقا به نظرم یه تاپیم بزنید تاپیک جامع ایده هاب همسرداری

خیلی خیلی به درد میخوره استقبال میشه 

واقعاااااا برای زنده نگه داشتن عشق باید تلاش کرد

وقتی زن شروع کنه به این کار ناخداگاه مرد هم تو این وادی کشیده میشههه