2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این لینک تاپیک قبل که توضیحات از نحوه و شروع دوستیمون  وحسی که بهش دارم توش هست ‌.👇

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2970114&slug=از-چت-روم-تا&postId=96680090

توی این تاپیک جدیدم که اتفاقات این دو روزو میگم

چهارشنبه بهم خبر داد که راه افتاده و شب رسید تهران.قرار بود بره خونه ی دوستش.اما وقتی رسید با حال خراب گف نگاااار این دوستم بهم گفته بود خونه ی خودشه اما خونه ی خواهرشه .سه تا خواهراش و مامان و باباشم هستن‌ خونه و همشون رفتن چپیدن توی اتاق من و دوستم فقط بیرونیم و من خیلی معذبم اینطوری و فردا نمیمونم خونه ی اینا.

خلاصه بش گفتم خب برو پانسیونی مسافرخونه ای چیزی.گف باشه فردا صب بریم بگردیم دنبال مسافرخونه ای چیزی.

دیدم ای داد بیداد کارم درا‌ومد باید پاشم فردا برم اینور‌ اونور چه قرار عاشقانه ای بشه توی این گرمای خرماپزون😟.

گفتم مهرداد بریم سایتا رو بگردیم اینترنتی رزرو کنیم.خلاصه گشت و یه جا تقریبا نزدیک خونه ی من پیدا کرد و رزروش کرد برای فرداش.

برناممونم تنظیم کردیم برای فردا بش گفتم تو اول برو اتاقتو اوکی کن بعد قرار بذاریم یجا همو ببینیم و

خدافظی کردیم .

از خودم بگم که تا صب خوابم نبرد.عصرش خوابیده بودم و کلیم باید چیز‌میز اماده میکردم تا صبح و میرفتم حمام و موهامو اتو میکشیدم و لباسامو اماد میکردم که چی‌بپوشم و این حرفا.از استرس تا دم دمای صب هیچ کاریمو نکرده بودم یه لحظه چشمم گرم شد.چشامو بستم یهو از خواب پریدم دیدم ساعت هفت صبحه.حالا ما قرارمون این بود اون ۸ بزنه بیرون و بهم زنگ بزنه که منم راه بیفتم.

اقا با حالت سکته بلند شدم و دویدم توی حمام.

تند تند یه دوش گرفتم و اومدم بیرون و بقیه کارامم راست و ریس کردم و یکمم خوراکی برداشتم برای عصر.دیگه اخرای کارام بود که مهرداد زنگ زد که توی‌ متروئه.منم دیگه زدم بیرون و رفتم.