2777
2789
عنوان

ضربان قلب

190 بازدید | 20 پست

خانوما دکتر مامایی تون از روی ضربان قلب جنین جنسیت رو درست تشخیص دادن؟ به من با قاطعیت گفت پسره هنوز سونو آنرمالی نرفتم ببینم درست تشخیص داده یا نه. هزینه سونو آنرمالی چقدره الان

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود

ضربان بالا رو همه میگن دختر 

ولی برا من صربان قلبش 160 هستش و تو سونو جنسیتش پسره

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

چند بود ضربان قلبش؟ چند هفته؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضربان بالا رو همه میگن دختر  ولی برا من صربان قلبش 160 هستش و تو سونو جنسیتش پسره

برا منم تو ان تی ۱۲هفته و سه روز ضربانش ۱۶۱ بود

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

تعدادشو نمی دونم . خودش صداشو گوش کرد گفت پسره هفته 17 بودم انشاالله هفته 20 میرم آنرمالی . درضمن دو تا دختر دارم واین ناخواسته باردار شدم

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
تعدادشو نمی دونم . خودش صداشو گوش کرد گفت پسره هفته 17 بودم انشاالله هفته 20 میرم آنرمالی . درضمن دو ...

اها از رو صدا گفته ..احتمال داره ان شاءالله سالم باشه و پسر باشه 

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
ضربان قلب تو سونو با چه کلمه انگلیسی ای نوشته میشه؟

FHR=160min

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
ان شاالله دخترام صاحب برادر شن

الهی امین عزیزم بحق اقا امام رضا

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

همین فردا هم میتونی بری آنومالی من ۱۷ هفته و سه روز رفتم