2777
2789
عنوان

هزینه لیزر کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اینایی که میگید ۳۰۰ ۴۰۰ بعد یه مدت مو برمیگرده ها من از ۲۵۰ شروع کردم ۳ ساله درگیرشم یه جا میرفتم ۲۵۰ بعد چند جلسه دیدم تاثیر نداره یه جا رفتم ۵۰۰ تومن ۶  جلسه رفتم ولی دوباره موهام برگشت اینی که الان رفتم خیلی راضیم فعلا سه جلسه رفتم عالی عالی واقعا این حرفی که میگن هر ارزونی بی علت نیست درسته

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خوبه من ۲ سال پیش  ۱۰ جلسه طب سوزنی الکی رفتم ۲ تومن شد حیف کاش میرفتم لیزر میکردم همون موقع

الان رفته بودی راحت بودی دیگه

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
من رفتم نگین تندیس یه جلسه رفتم فعلا600مثلا فول بادی بجز صورت ولی اونجا دبه هم می کنن ولی الان حدود ...

عزیزم یه سوال دارم ازتون 

قبل از لیزر که باید شیو کنیم 

باید موها کامل از بین بره یا در حد یک میلیمتر بمونه

می‌خوام بدونم خلاف جهت رویش موها تیغ رو بکشم 

یا در جهت رویش؟ 

ببخشید بخاطر سوالم چون سعی کردم مدلهای مختلف سرچ کنم تو گوگل جواب دقیق سوالم نبود😓