2777
2789
عنوان

میشه دعاکنید برام

132 بازدید | 12 پست

سلام.حدودیه هفته به موعد پریم مونده.سه روز پیش بی بی هاله انداخت.امروز منفی شد.مال امروز مارک رودس و سه روز پیش مدیکور بود.امروز کمردرد پریودی دارم.هرلحظه فک میکنم دارم پری میشم.فقط بالای نافم،زیر سینم درد میکنه .نفخ دارم.که تاحالا نبودم.میشه خواهش کنم دعا کنید باردار باشم؟خدا ایشالا دامن هر کی بچه نداره سبز کنه

ان شالله عزیزم ان شالله که باردار باشی به حق امام رضای غریب‌حاجتت روا بشه دلت شاد شه...

۱۰تاصلوات به نیتت میفرستم تو هم برام دعا کن خیلی ناآرومم دعا کن خدا بایه اتفاق وتلنگر مثبتی دلمو شاد کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله عزیزم ان شالله که باردار باشی به حق امام رضای غریب‌حاجتت روا بشه دلت شاد شه... ۱۰تاصلوات ب ...

الهی آاااااامین.ممنون از دعای قشنگت.ایشالا بهترین نصیبت بشه

عزیزم خیییلییی زود زدی من فقط ماه پیش اقدام بودم دو روز بعد از موعد زدم هاله انداخت فرداش پری شدم عهد کردم تا یه هفته هقب نندازم سمتش نرم خیلی حس بدی به آدم منتقل میکنه 

انشالله که تیکرم واقعی میشه❤
من دیگه بی بی نمیزنم الکین

اره دقیقا یا نزن یا بعد از یک هفته تاخیر بزن که مطمئن باشه من کلی ذوق کردم که باردارم ولی دقیقا شبش پری شدم خیلی حس بدی بهم دست داد نا امیدی و افسردگی اصلا 😭 باید بیخیال بود تا ببینی چی میشه 

انشالله که تیکرم واقعی میشه❤