2777
2789

بچها ما شريني خورده ي هميم

بعد وضع پدر شوهرم اينا بد نيست ولي اختلاف طبقاتي مالي داريم ولي شوهرم تو اين ٦سال كه دوست بوديم خودشو نشون داده كه اصلا خسيس نيست و بهترين چيزا رو براي من ميخواد 

حالا ديروز  اومدن خونمون كه تاريخ عقد اينا رو بذارن  ما رفتيم با شوهرم بيرون كه يه چيزي بخريم بعد كه برگشتيم انگار يه حرفايي زده بودن كه الان بابام به من گفت 

گفت شما كه رفتين باباش گفت موافقين تو خونه براشون عروسي بگيريم كه بابامم گفته نه. 

واقعا جوري نيستن كه ندار باشن يه خرج عروسيم با اوناس فقط اينجوري منو جلو بابام اينا كنف كرده با اين حرفش 

خيلي دلم گرفت بابام خيلي با لحن بدي تعريف كرد بعد باباي اونم ميدونه كه منو پسرش راضي نميشيم واقعا نميدونم چرا اين حرفو زده اونم واسه من كه تك بچم. 

دلم نميخواد دعوا راه بندازم به نظرتون به شوهرم بگم باباش به بابام همچين حرفي زد؟ چجوري بگم؟

اره بهش بگو بابای خسیست همچین زری زده😐😐

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا راه ننداز ولی بگو که راضی نیست اینجوری مراسم بگیری

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

اینجا ب همسر عقدی میگن نامزد، شما ب قبل عقدی میگی شوهر مدرشوهر!

توو حرفای پدرا دخالت نکنین، تهش کاری میشه ک شما میخوای، اگه همسرت باهات باشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مگه چه اشکالی داره تو خونه یک عروسی مختصر و مفید ب

یرید، باور کن چه تو خونه بگیری چه تو بهترین هتل بازم مردم از حسودیشون حرف در میارن

اون پول را بگیر بزن به زخمی از زندگیت

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
مگه چه اشکالی داره تو خونه یک عروسی مختصر و مفید ب یرید، باور کن چه تو خونه بگیری چه تو بهترین هتل ...

اخه از همه چيم ميخوام بزنم ولي خونشون اونقد خوب نيس كه بشه تو خونه گرفت 

اصلا دوست ندارم