2777
2789
عنوان

با‌شوهرم سر خانوادش بحثمون‌شد

183 بازدید | 18 پست

من امروز باخانواده شوهر بیرون بودیم یهو مادرشوهر م‌گفت من‌سر عروسی بچه هام‌نزاشتم‌ دی جی بیارم.خودشون‌دوست داشتن من‌نزاشتم.منم‌گفتم نه‌حمید دوست نداشت خودش اصلن.بعد خاهرشوهرم و مادرشوهرم‌میگفتن‌نه دوست داشت.در حالیکه من با شوهرم همون موقع صحبت میکردبم‌میدونستم دوست‌نداره و تو این‌مایه ها نیست.هی بهش گفتم حمید دوست داشتی .هیچی نگفت‌و سکوت کرد به جای اینکخ طرفه من‌رو بگیره.امشب عروسی دختر همکارش دعوتیم‌نمیدونم برم یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره بحث نکنی .خانواده همسر همیشه با ادمه چه بخوای چه نخوای پس خوب باش باهاشون اونام  خوبیتو نفهمن خدا میفهمه و صد برابر خوبی به زندگیت میاره

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
چه بحث بی معنی ای کردی 😐😐😐😐😐

اخه سر عروسیمون‌مادرشوهرم گفته بود اگه دی جی بیارین‌من عروسی تون‌نمیام.هیچ کاری برای شوهرم‌نکردن.اونوقت اینطوری گفتن خیلی حرسم گرفت

احتمالا دوست داشته و میدونسته خانوادش نمیزارن به تو گفته دوست ندارم

نخاسته از اول خانواده اش رو بد کنه ، بنظرم آدم بدی نیاد شوهرت

برو عروسی نزار این چیزا کدورت درست کنه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
اخه سر عروسیمون‌مادرشوهرم گفته بود اگه دی جی بیارین‌من عروسی تون‌نمیام.هیچ کاری برای شوهرم‌نکردن.اون ...

حرص خوردن نداره

چقدر ذهنتو درگیر مسائل بی اهمیت میکنی بابا

اینجوری دور از جون زود پیر میشی فشار خون و ضعف اعصاب میگیری

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
احتمالا دوست داشته و میدونسته خانوادش نمیزارن به تو گفته دوست ندارم نخاسته از اول خانواده اش رو بد ...

نه مطمئنم نمیحاسته.اینکه به جای گفتن حقیقت سکوت میکنه تا خانواوش ناراحت نشن‌ناراحتم میکنه

تو بد موقعیتی گذاشتیش. هر چی میگفت یه طرف ناراحت میشد.

شاید فکر کرد بعدا میتونه با شما راه بیاد و آشتی کنین زن و شوهرین دیگه.ولی اونا دلخور میشدن دردسر میشد.

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."