2777
2789
عنوان

مامان بودن و صمیمی بودن..

147 بازدید | 17 پست

سلام. مامانا شما چیکار میکنین که بچه هاتون باهاتون صمیمی هستن و همه حرفاشونو بهتون میزنن و هر اتفاقی براشون میفته میان براتون تعریف میکنن حتی اگه کار بدی هم کنن بیان بهتون بگن.. 

هیچوقت سرزنشش نکن و به خاطر حرفاش تنبیهش نکن حتی اگه بدترین کار دنیا رو هم کرده باشه

اگه ازت نترسه همه چیو بهت میگه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

مامانه من منو از چیزی نترسوند از اول.یعنی اشتباهی کردم با دادو بیدادو تنبیه و بدرفتاری سرزنشم نکرد.همین یه اخلاقش باعث شد همیشه باهاش صمیمی باشمو هراتفاقی برام بیفته بهش بگم

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم از اولم خيلي باهام راحت بود از بچگي يادمه هرچي ميپرسيدم حتي سىوالات مثبت ١٨ خيلي قشنگ جوابمو ميداد منم ياد گرفتم هر مشكلي داشتم يا هرسوالي با مامانم فقط درميون بزارم خودشم بهم ميگفت مشكلي داشتي به خودم بگو كمكت ميكنم 

هیچوقت سرزنشش نکن و به خاطر حرفاش تنبیهش نکن حتی اگه بدترین کار دنیا رو هم کرده باشه اگه ازت نترسه ...

مثلا دیروز دیدم برا اولین بار رفت زیر پتو دست میذاشت به خودش. بعد من دیدمش با اخم بهش گفتم چیکار میکنی گفت دکتر بازی گفتم نکن. بعد گرفتم یواش زدمش. بعدم گریه کردم و رفتم بغلش کردم با خوبی باهاش حرف زدم اما نگرانم نمیدونم اگه دوباره این رفتارو کرد چیجوری رفتار کنم

مامانه من منو از چیزی نترسوند از اول.یعنی اشتباهی کردم با دادو بیدادو تنبیه و بدرفتاری سرزنشم نکرد.ه ...

خب من باید چیکار کنم وقتی کار بدی میکنه هرچقد بامحبتو خوبی بهش میگم بیشتر لجبازی میکنه باید حتما داد بزنم سرش تا تکرار نکنه

من مامانم از اولم خيلي باهام راحت بود از بچگي يادمه هرچي ميپرسيدم حتي سىوالات مثبت ١٨ خيلي قشنگ ...

منم دوست دارم دخترم باهام راحت باشه. میترسم از جامعمون میترسم دلم میخواد باهام راحت حرف بزنه با اینکه سنش کمه خیلی عاقله ولی خودم میترسم

مثلا دیروز دیدم برا اولین بار رفت زیر پتو دست میذاشت به خودش. بعد من دیدمش با اخم بهش گفتم چیکار میک ...

کاملا حرکت اشتباهی انجام دادی عزیز

با این حرکت بیشتر کنجکاوش کردی

درمواجه با رفتار های اینچنینی از کودکتون بدون هیچ عکس العملی حواسشو به مساله دیگه ای پرت کنین

اصلا نشون ندین ک حساس شدین یا اتفاق وحشتناکی افتاده

تا در این وضعیت دیدینش بگین دختر یا پسر خوشگلم بریم بازی

اسباب بازیاشو بیار پهن کن باهم بازی کنین یا کارتون ببینین یا یه چیزی بیار باهم بخورین 

کاملا حرکت اشتباهی انجام دادی عزیز با این حرکت بیشتر کنجکاوش کردی درمواجه با رفتار های اینچنینی از ...

اینقد باهوشه که من نمیتونم به سادگی چیزیو از ذهنش خارج کنم. شاید باورت نشه ولی قشنگ خاطرات یکسالگیش یادشه. 

3ماه دیگه3سالش میشه

اوووووووووو خیلی کوچیکه که.نه دیگه اون سنو باید داد زد😂😂من منظورم بالای ۱۰ بود

دلم براش رفت😍میخوای یه مدت خودت باهاش دکتر بازی کن.ولی من دیدم بچه زیر ۵سال به بدنش دست بزنه.به نظرم براش جالبه اینکارو میکنه.الان ولی بزرگ شده و خانومی شده.مطمئن باش ازیادش میره 

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

اینقد باهوشه که من نمیتونم به سادگی چیزیو از ذهنش خارج کنم. شاید باورت نشه ولی قشنگ خاطرات یکسالگیش ...

اینکه با خودش اونکارا رو میکنه هم از باهوشیشه

داره کنجکاوی میکنه

و رفتار متقابل شما هم برای همچین بچه ای خیلی سخت و مهمه

همون روش بسیار روش خوبی هست به هرچی ک علاقه داره حواسشو پرت کن ولی اصلا دعواش نکن