2777
2789
عنوان

چالش خونه تکونی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7932 بازدید | 403 پست

خانوماکسی میدونه چجوری میشه قابلمه روحی رو تمیزوبراق کردنمیتونم سیم بکشم همه سیستمم بهم میریزه صداسیم کشیدن بشنوم  

آنان که به خدای ما میخندندباشد که روزی به روزگارشان گریه کنیم
خانوماکسی میدونه چجوری میشه قابلمه روحی رو تمیزوبراق کردنمیتونم سیم بکشم همه سیستمم بهم میریزه صداسی ...

یه سری سیم هست که کاری میفروشن نرمه اونا رو بگیر صدا نداره و با یکی دوبار کشیدن تمیز تمیز میشه

بگذار عجیب بنظر برسی خنده دار.یا فوق العاده ،یا غیرقابل باور ...اما خودت باش. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه من تموم کردم عکس بزارم برات

فک کنم ابزاری ها اینا داشته باشن

آره سیم طرف شویی متری

بگذار عجیب بنظر برسی خنده دار.یا فوق العاده ،یا غیرقابل باور ...اما خودت باش. 
خانوماکسی میدونه چجوری میشه قابلمه روحی رو تمیزوبراق کردنمیتونم سیم بکشم همه سیستمم بهم میریزه صداسی ...

برای داخلش پر آب کن دو قاشق لیمو و نمک بریز بذار جوش بخوره سفید سفید میشه

واسه بیرونش هم اسپری سیف بریز و  با این سیم نازکا ک اسمشم بلد نیستم بساب 🙂چون معجزه قرار نیست رخ بده اما خب کمتر میسابی و زودتر تمیز میشه

و از اون ب بعد هم هیچوقت نذار انقد کثیف بشه ک هی بسابیش ولی خب این سیمها سرو صداش کمتره

لیست اموال من:😍دخترم❤
برای داخلش پر آب کن دو قاشق لیمو و نمک بریز بذار جوش بخوره سفید سفید میشه واسه بیرونش هم اسپری سیف ...

منظورت آبلیموهستش؟

دوستان سلام لطفاً راهنمایی کنید 

من مقدار زیادی وسایل خیاطی وروبان و...دارم مدتی همشونو در کارتونی که با کاغذ کادو مرتبش کرده بودم نگهداری میکردم اما متاسفانه بخاطر استفاده زیاد خیلی ظاهر بدی پیدا کرده خواستم ازتون بخوام شما چیزی مد نظرتون هست که همه وسایل داخلش جا بگیره وخیلی هم بزرگ نباشه.من خودم سبد پیکنیک در دار وکشوهای ارگانایزر به ذهنم رسید کشوها خیلی خوبه اما قیمتش بالاست شما چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید.استارتر عزیز ممنون از چالش عالیتون

دوستان سلام لطفاً راهنمایی کنید  من مقدار زیادی وسایل خیاطی وروبان و...دارم مدتی همشونو در کار ...

دوباره یکی مثل کارتون قبلی درست کن

دوستان سلام لطفاً راهنمایی کنید  من مقدار زیادی وسایل خیاطی وروبان و...دارم مدتی همشونو در کار ...

عزیزم این کشو سه تایی ها هست که پلاستیکی هستن کوچیکن به عنوان جا قاشق چنگال بعضیا استفاده میکنن بخر فک کنم ۳۰ ....۴۰ تومنی باشه

تو یه کشو روبان و اینا رو بذار

تو یه کشو سوزن رو قیچی و مواد خورده ریزتو

تو یه کشو نخ هات و بقیه چیز هایی ک لازمه اینطور هم جای خوبی دارن هم به هم ریخته نمیشه خونت 

لیست اموال من:😍دخترم❤