2777
2789
درست یادم نیست ولی برا خودم اولی رو دختر نشون داده بود دومی پسر  سومی دختر دیگه تمام  من ...

من الآن باردارم میتونم رو دست انجام بدم؟ تاحالا دیدی یه باردار رو دست انجام بده و درست بوده باشه؟  اگه اره بهم میگی دقیق چطوریه

اولی سقط شد و نشون میده درسته؟  بعد بچه دومم که پسره، بعد اینی که باردارم؟

بعدم اینکه جهتشو بهم میگی

اینکه پسر چه مدلی حرکت میکنه و دختر چه مدلی

ببخشیدا سوالام زیاد شد

🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الآن باردارم میتونم رو دست انجام بدم؟ تاحالا دیدی یه باردار رو دست انجام بده و درست بوده باشه؟ &n ...

نه اونی که سقط شده رو نشون نمیده 

حلقه رو بنداز داخل بند بزار رو دستت بلندش کن اگر چپو راست رفت پسره اگر دایره رفت دختره 

اون میشه اولین بچت 

بازم بزار بردار هر وقت دیدی دیگه همینجوری وایستاده هر کاری میکنی تمون نمیخوره بعنی همون تعداد قبلی بچه دار خواهی شد 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
واسه اونی که بارداره چطوری باید تکون بخوره؟  یکی میگه چپ و راست بره پسره یکی میگه بالا پایین ب ...

چپو راستو بالا پایین یکیه 

دایره دختره

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 

من تو اقدامم, نمی دونم باردارم یانه, انش االله که باشم , این تست رو الان انجام دادم اولی پسر, دومی دختر و سومی پسر شد .. یعنی اخریه ققط رفت و برگشت داشت و دیگه تغییری نکرد.. من یه سقط داشتم ک جنین قلب داشت و یک پوچ که اون هیچی.. میگم شاید اون سقطم پسر بوده..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)