2777
2789
عنوان

خانوما علت پریود سیاه رنگ چیه؟

1419 بازدید | 12 پست

سلام خانوما نزدیگ چند ماهه روزی دو عدد ویتاگنوس میخورم و سه ماه قبل مدکسی پروژسترون میخورم این ماه فقط سیاه دانه با عسل خوردم تا قبل از تخمک گذاری و خرما میخورم ولی ویتاگنوس میخورم همچنان ولی الان پریود شدم البته ب موقعه پریود شدم ولی قهوه ای تیره  بسیاهی میزنه و خیلی کمه شبیه لکه بیننیه.در ضمن رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم دو فولیکول 8و14داشتم الان میترسم میشه بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بعد از سقطم مدام لکه بینی داشتم و دوره هامو عقب مینداختم رنگ خونمم تیره شده بود کلا یعنی سیاه سیاه 

بعد تو همین نین نی سایت خوندم علائم رحم سرده

شایدم مال دارو هات باشه تعادل هورمونت به هم ریخته

خدایا میدونم قراره بهترین ها رو سر راهم قرار بدی پس نا امید و ناراحت نیستم 

منم اینجوری بودم ولی بادفاستون پریودمیشم به دکترم گفتم گفت چون تنبلی داری وباداروپریودمیشی اینجوریه نمیشه هم کاریش کرد،من وقتی پریودمیشم عصبی میشم ک خون سیاه وکم میبینم

عزیزم سیاه و تیره بودن رنگ خون پریودی و اینکه اولین روزهای پریودی کم کم بیاد نشون دهنده سردیه رحم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم سیاه و تیره بودن رنگ خون پریودی و اینکه اولین روزهای پریودی کم کم بیاد نشون دهنده سردیه رحم

پریودی از همون روز اول اکه بینی حساب میشه یا بعد اینکه خون قزمز و شدید دیده شد؟

پریودی از همون روز اول اکه بینی حساب میشه یا بعد اینکه خون قزمز و شدید دیده شد؟

عزیزم از همون موقع که خون رو دیدی حساب میشه حالا چه لک باشه چه زیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم