2777
2789
گفته بود یه دوستی داشتم .... باهاش درباره موزیک و اینا حرف میزدم ولی دیگه نگفته بود هنوز در ارتباطه ...

اون اسکرین که فرستادی عکسیه که شوهرت برات فرستاده از چت خودش و این خانوم ؟ 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودیش شده ک یکی دیگه بهش دست داده؟؟؟؟؟ مرداااااااااا اکثرشون واقعا با اومدن فضای آزاد مجازی ...

متوجه نشدم کی حسودیش شده .

واقعا خدا لعنتشون کنه .

تنها نکته مثبت تل  گ  رام برای من همون فیلترش بود که تونستم پیامی که پاک کرده آیدی اش رو ببینم 

اون اسکرین که فرستادی عکسیه که شوهرت برات فرستاده از چت خودش و این خانوم ؟ 

چت من و خودشه دستش خورد فوروارد کرد طبیعی جلوه داد اون پیا ما واسه چند ماه قبل از نامزدیه الان دوباره تو تلگرامش اتفاقی دیدم نوشته مریم باز کردم هیچ پیامی نبود ‌‌‌..... 

حالم از اون سه چهارتا پیام اخرش بهم میخوره ک توصیه کرده بهت .خاک برسر موندم تو چطور طاقت اوردی انقدر ...

راه دیگه ای نداشتم ............... آدمیم میریزم تو خودم که تو بیست و دو سالگی هزار جور مرض گرفتم ..... اینم تیر آخر بود انشالله که دیگه رفتنی بشم خلاص .....

متوجه نشدم کی حسودیش شده . واقعا خدا لعنتشون کنه . تنها نکته مثبت تل  گ  رام برای من همو ...

ی جا نوشته حسودیم شد اونجا دیدم حسین بهت دست داد یا ی همچین چیزی.....اینو شوهرت ب اون گفته؟؟

ی جا نوشته حسودیم شد اونجا دیدم حسین بهت دست داد یا ی همچین چیزی.....اینو شوهرت ب اون گفته؟؟

به اون گفته هه...... گفته حسودیم شد به حس و حالت که اونجا اون سفر خراب شده ای که رفته بهش دست میده ....

من نامزدم و میشناسم احساس میکنم این حرفاش یعنی علاقه ... اوایل رابطمون با من اینجوری حرف نمیزد .... میگفت روم نمیشد .... چطور با این حزف میزده ........

چی شده خدایی نکرده چیزی دیدی؟

اره دیدم ...

ینی حاک تو سرش.وقتایی ک ب روش اوردمم از عصبانیتم و قهرام خندش میگیره میگه واسه سرکار گذاشتن خوبن این دخترا .جان تو هدف دیگه ای ندارم .🤮

ن تو رو خدا قرار بذار بیارش خونه😭😭😭😭😭😭😭

از تو همین گروه ها میره تو پی وی ها.یا اونا میان تو پی وی شوهرم.

یه چیزی عجالتا من عرض کنم. ببین اگه شوهرت متال بازه و این دختره هم همین طور. پسره خیلی بهش حس نزدیکی می کرده، مرد ها از زن هایی که علایقشون باهاش یکیه خوششون میاد؛ این ممکنه دلیل این باشه که بهش گفته مریمم.

دقیقا چه شد بهش شک کردی؟ اول اول ماجرا رو نگفتی این که چی شده بری گوشیشو چک کنی؟

عزیزم چیزی که معلومه اینه که نامزدت آدم سالمی نیست 😐 هنوز عقد نکردی چرا دنبال دردسری ؟! می خوای تا آخر عمر با بچه بغل دنبال روابط و گند های آقا باشی؟

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔