2777
2789
عنوان

فقط آذربایجان شرقی و غربی

497 بازدید | 16 پست

با سلام خانوما لطفا هر کی که میتونه کمک کنه یه دایی دارم که زنش 60 ملیون بدهی بالا آورده برای اینکه نره زندان و بدهی رو بپردازه مجبور شد که مهریش رو اجرا بزاره حالا داییم میگه این 60 ملیون رو کجا خرج کردی حالا باعلت طلاق کاری ندارم .لطفا کمک کنید هر کی توی آشنا فامیل همسایه یه خانوم مطعلقه یا دختر سن بالا میشناسه معرفی کنه،داییم 48 سالشه ولی 34 ساله به نظر میاد با یه قیافه متوسط فروشگاه داره خونه دوتا ماشین باغ وضع مالی خوبه.اهل مسافرت هست بسیار شوخ هست.اهل هیچ رفیقی نیست سیگار نمیکشه.

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

الان دنبال دختر میگردی؟

من خالم هست یبار عقد کرد جدا شده ۳۹ سالشه ولی ۳۰.۳۲ به نظر میاد...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

الان جدا نشده دنبال دختر میگردین براش!!!

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دنبال دختر میگردی؟ من خالم هست یبار عقد کرد جدا شده ۳۹ سالشه ولی ۳۰.۳۲ به نظر میاد...

میشه خصوصی معرفی کنی

میشه خصوصی معرفی کنی

باشه قسمت

سلام عزیزم من یه دختر خانومی میشناسم از اردبیل خیلی دختر خوبیه خوشگل قدبلند ۴۱سالشه ولی خیلی کوچیکتر نشون میده خانواده خیلی خوبی داره کم توقعن اگه مایلی بهم معرفیشون کنیم

گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف 
سلام عزیزم من یه دختر خانومی میشناسم از اردبیل خیلی دختر خوبیه خوشگل قدبلند ۴۱سالشه ولی خیلی کوچیکتر ...

حتما گلم بیا خصوصی

آدرس بهترین مرکز مشاوره روانشناسی آذربایجان شرقی کجاست؟ بسیاری از شهروندان ساکن در آذربایجان شرقی برای دریافت مشاوره در زمینه‌های مختلف روانشناسی به دنبال یافتن بهترین مرکز مشاوره روانشناسی هستند اما به دلیل عدم شناخت و آگاهی کافی در مورد بهترین کلینیک‌های مشاوره روانشناسی در آذربایجان شرقی عاجزند و سردرگم می‌شوند. هدف از ارائه آدرس و اطلاعات مراکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی، تنها تسهیل و کمک به دسترسی مردم به بهترین مرکز مشاوره آذربایجان شرقی می‌باشد. در ادامه به معرفی آدرس‌ها و خدمات مرکز مشاوره روانشناسی آذربایجان شرقی می‌پردازیم. 

سلام عزیزم پدرتون مشکل کمردردش برطرف شد ؟ انشالله که خوب شدن 

سلام فداتشم،نه همون جوری هست 

سلام فداتشم،نه همون جوری هست  

سلام گلم الهی  😔 خیلی باید رعایت کنه متاسفانه خیلی از این مشکلات بخاطر بی توجهی خودمون هست . امیدوارم خیلی زود حالش خوب بشه کامل 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....