2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم احتمالا

بجه ها شما یدونه اتاق داشتین یه بجه هم داشتین اقدام میکردین احتمالش خیلی کمه خونروبفروشیم یه جا بزرکتربریم

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
من واسه بارداری اولم شکمم خیلی اومد پایین دکتر گفت شکمت عضله نداشته اینجور شدی واسه بارداری بعدی اول ...

چه جالب خب میگن شکم مادر پسر میاد پایین، شکم مادر دختر بالا می مونه، حالاشما دختر داری یا پسر؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
ناامید نشید قرار نیس ماه اول اقدام حامله شید من خودم سر اولی 3ماه اقدام متوالی داشتم

سه ماه که خوبه برا مت 9 ماه طول کشید اولی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
چه جالب خب میگن شکم مادر پسر میاد پایین، شکم مادر دختر بالا می مونه، حالاشما دختر داری یا پسر؟ 

پسر

اما واسه من زیادی اومد پایین طوری که میشستم دستمو مینداختم زیر شکمم اخه اون زیر دیگه عرق سوز میشد😆

⁦(✷‿✷)⁩
راستی آزمایش قبل بارداري واجبه

قبل از بارداری مصرف فولیک اسید الزامی هست، میخورین؟ 

پسر اما واسه من زیادی اومد پایین طوری که میشستم دستمو مینداختم زیر شکمم اخه اون زیر دیگه عرق سوز می ...

عزیزم ان شالله این یکی پس برو باشگاه، چند سالشه پسرتون که مبخواین اقدام کنید؟ 

بچه ها شمام شنیدید میگن بعضیا توو فصل خاصی تخم ریزی دارن؟

اره، من خودم تو طول سال باردار نمیشم، بچه اولم که سقط شد اخر خرداد باردار شدم، بچه دومم تیر ماه، در صورتی که اقدام بودم

فقط رحمتون رو گرم کنید مخصوصا تو پریودی جای نبات کاچی بخورید روغن سیاه دونه هرشب از اول پریودی تا بیستم بزنید ب شکمتون بمالید همه جاش رو مخصوصا زیر دل رحم سیاه دونه عسل هرشب بخورید قطره ویتاگنوسم بخورید تا 3ماه انشالله مطمئن باشید حامله میشید

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن