2777
2789
عنوان

فروشنده زن 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 42 پست

چرا راضی نیستی؟😐

شوهر من دوتا فروشنده زن داره 😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از سن بالاها بدترن😐

خودم دیدم زن رو انقد زشته ک نگو، شوهر من شغل دومم داره زیاد وقت نمیکنه بره اونجا،فقط هررور میره پول فروششو برمیداره و میره خخخ

اون اولایل انقد با هم دعوا کردیم سره فروشنده،من انتخاب کردم ک این بیاد، چون چادری و زن خوبی بود

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
 دو تا پسر تو یه مغازه کوچیک برای مشتری ها سخت میشه

به نکته خوبی اشاره کردی‌...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرمنم بوتیک لباس داره،فروشندش زن،ولی سنش بالای ۴۰

اره منم میگفتم فروشنده جوون نباشه

میگف سن بالاها ک بدترن😂😂😂

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
خودت برو اگه نمیتونی هم پسر بیاره یا یه خانوم سن بالا

ن شرایطش نیست من برم

منم بلد نیستم

پسر هم‌برای یک بوتیک کوچیک

مشتری های خانم معذب میشن

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
 اره منم میگفتم فروشنده جوون نباشه میگف سن بالاها ک بدترن😂😂😂

اره بگو زشت باشه،

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
نیمه نامزد 😯😯😮😮😮😲😲 سایت عجایبه اینجا 😂😂

من کلا از این واژه استفاده میکنم ربطی ب عضویتم در این سایت نداره😂😃

فقط خط دومت   باحال گفتی یه خانم محترم رو استخدام کنید

فدایت😁 

مشکل اینه دخترا حلوی من بهش امار میدادن تو مغازه

😂😂 سخت پیدا میشه

خب       خیلی خوب شد                   & ...

بله نطر شماهم قابل احترامه💟

ب این جهت من نیمه نامزد استفاده میکنم "نه نامزد"

ک مثل بقیه دوستی های دیگه نیس

بزرگترها در جریانن و هنوز عقد نکردیم