2777
2789
از وقتی بچه تون شروع به حرف زدن میکنه حتما حرفای جالب و شیرینی میزنه که بعد از یه مدتی از یادتون میره من برا دخترم که الان خانومی شده برا خودش و همینطور پسرکم که چهار سالشه دفترچه ی کوچیک گرفته بودم و کارا و حرفای  جالب و شیرینشونو توش با ذکر تاریخ مینوشتم و برا پسرم همچنان مینویسم .الان که دخترم حرف و کاراشو میخونه و قند تو دلش آب میشه من بیشتر به این نتیجه میرسم که کارم خوب بوده .اگه نی نی دارین این کارو حتما انجام بدید که بعدا حسابی خاطره انگیز و جالب میشه.

ایده خوبیه🙂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

آره خیلی باحاله مامان منم واسه من همچین دفتری داره تاریخ دقیق اولین دندون و اولین ایستادن و اولین راه رفتن و حتی اولین حرف زدن که گفتم دتی😅خیلی شیرینه واسم

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خدا،،،من شوهرم تو خاب خیییلی حرف میزنه،اولای عروسیمون تقریبا هر شب حرف میزد،یه دفتر گذاشته بودم زیر تختم هرموقع حرف میزدو میشنیدم فوری مینوشتمشون،،،حالا میخونیم کلیییییی میخندیم

افرین به شما مادر مهربون و فداکار.. کاش بقیه درس بگیرن.. یه خانم اومد گفت بچه م سرو صدا میکنه شوهرم دوبار زدش اونم بچه 2 ساله !!!! بعد که میگی این کار اصلا درست نیست  بهش بر میخوره.. مادر شدن فقط  شیر دادن و غذا درست کردن نیست مهمترین وطیفه مادری تربیت بچه به نحو احسن و  خوب و نیکوست . موفق باشی گلم

وااای خدا،،،من شوهرم تو خاب خیییلی حرف میزنه،اولای عروسیمون تقریبا هر شب حرف میزد،یه دفتر گذاشته بود ...

😂😂😂

چیا میگف مثلا😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
آره خیلی باحاله مامان منم واسه من همچین دفتری داره تاریخ دقیق اولین دندون و اولین ایستادن و اولین را ...

منم همه ی اولینا رو نوشتم.یه کار دیگه هم البته فقط برا دخترم انجام دادم اولین دندونش که افتاد و اولین ناخنشو چسبوندم تو آلبومش

منم همه ی اولینا رو نوشتم.یه کار دیگه هم البته فقط برا دخترم انجام دادم اولین دندونش که افتاد و اولی ...

آخی چه جالب... 

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
افرین به شما مادر مهربون و فداکار.. کاش بقیه درس بگیرن.. یه خانم اومد گفت بچه م سرو صدا میکنه شوهرم ...

ممنون گلم بابت انرژی خوبت🥰🥰.منم مادر کاملی نیستم خدا به هممون کمک کنه صبورتر باشیم

نصفه شب بلند میشد منو میپیچید داخل پتو میگفت دوستام دارن میان تو لختی زشته ببیننت،،،،،فرداش که بهش م ...

عه واااا😂😂😂