2777
2789

سلام دوستان گلم

من روز دهم انتقال دومم هستم و فقط سینه درد دارم و هیچ علامت خاصی نذارم. خواهش میکنم بگین کسی بوده که علامت خاصی نذاشته و باردار شده باشه. مثلا نوک سینه ش درد نداشته باشه ولی مثبت شده باشه؟ از استرساتونم بگین لطفا. من نمیتونم فکر نکنم متاسفانه. کسی بوده با فکر و خیال و استرس مثبت شده باشه؟

از همتون التماس دعای خیر دارم شدیدا. اگر ممکنه برای خودتون و من صلوات بفرستین که معجزه میکنه.

دوستای گلم من الان باید برم آمپول بزنم و برگردم، خیلی لطف میکنید جواباتون رو بر ام بنویسین که شب بیام بخونم. الهی همتون حاجت روا بشین با خیر و صلاح. بازم ممنونم

انشالله تا تولد امام رضا آزمایشت مثبت بشه و مامان شده باشی عزیزم برات صلوات میفرستم🎀🎀🎀،،منم قراره این ماه انجام بدم ولی پریودی لعنتی داره بازی در میاره و درست نمیاد تا ببینم امپولارو بزنم یا ن 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله تا تولد امام رضا آزمایشت مثبت بشه و مامان شده باشی عزیزم برات صلوات میفرستم🎀🎀🎀،،منم قراره ...

ممنون بابت دعای عالیت عزیزم. الهی به آبروی ۱۴معصوم علیهم السلام شما هم بهترین نتیجه رو زود بگیری و همه ی منتطرا. خیلی شادم کردی عزیزم

انشالله نتیجه میگیری عزیزم... به علائم توجه نکن بعضیا دارن بعضیا ندارن و اکثرش هم میتونه از عوارض امپول پروژسترون باشه من خودم درد شدید پریودی داشتم. استرس هم بله خیلی داشتم با یکی از اقوام خیلی کانتکت داشتم و شدیدا عصبیم کرده بود با این حال خدا خواست و مثبت شد

انشالله نتیجه میگیری عزیزم... به علائم توجه نکن بعضیا دارن بعضیا ندارن و اکثرش هم میتونه از عوارض ام ...

وااااااااااای ممنون گلم خیلی خوشحال شدم. از خدا برات آرامش میخوام. بوس

ممنون بابت دعای عالیت عزیزم. الهی به آبروی ۱۴معصوم علیهم السلام شما هم بهترین نتیجه رو زود بگیری و ه ...

ممنونم ،،ایشالله خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
ممنون عزیزم، مثبت شدی بیا بهم بگو 😊

سلام دوست خوبم. جواب من بازم منفی شد. دوست داشتم بهت خبرای خوش بدم اما مطمئنم که این جواب به صلاحم بوده، چون خودم از خدا طلب خیر میکردم و میدونم دعامو برآورده کرده. برام دعا کن بتونم سختیشو تحمل کنم و همیشه شکرگزار حکمتش باشم

سلام دوست خوبم. جواب من بازم منفی شد. دوست داشتم بهت خبرای خوش بدم اما مطمئنم که این جواب به صلاحم ب ...

عزیزمممم☹☹ چی بگم والا خدا خودش میدونه چی به صلاحمونه ایشالا که خیره ناامید نشو هیچوقت

عزیزمممم☹☹ چی بگم والا خدا خودش میدونه چی به صلاحمونه ایشالا که خیره ناامید نشو هیچوقت

درسته گلم، حتما خیره. نه ناامید نمیشم ولی سخته. برام دعا کن دوست خوبم