2777
2789
عنوان

هکم کرده!!!!!

329 بازدید | 15 پست

از شوهرم ترسیدم زنگ زد گف میخوای بگم چ سایتایی رفتی تو گالریت چیا داری!این  تل چ پیامهایی داری!الان چرا اونجا نشستی میوفتی!!!!

گف فقط خواستم بدونی هک کردن هیچ کاری نداره تو گوشیت هیچی نگه ندار 

مگه میشه اخه هنوز تو شوکم  

من تو شرایط مشابه شما بودم فقط میگفتم طلا که پاکه چه منتش به خاکه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه تلگرامت هک کنه...ولی دیگ چ ربطی ب گالری و سایت هات داره....مگه اینکه هکر خیلی حرفه ای باشه!!! ...

میشه کل گوشی و هک کرد.پیام و تماس و هر جا برید و میبینه 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
میشه کل گوشی و هک کرد.پیام و تماس و هر جا برید و میبینه 

چجوری

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
چجوری

یه نرم افزار پولیه ولی خیلی پیچیده اس من قبلا تو گوشی دتر خالم دیدم.قبل دانلود باید یه هزینه ای بدی 

خوب میگم ک اگه اینکارو کرده باشه باید هکر حرفه ای باشه پس

اره چون خیلی پیچیده اس باید سر در بیاره