2777
2789
عنوان

کیا دوتا پسر دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 84 پست

نیت بچه دیگه ای ندارید؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

عزیزم پسر من هم لکنت داره چیزی درمورد دکتر احسان نقی زاده شنیدی تو نت سرچ کن تو تلوزیون هم نشونش میدن تنها دکتری هست که درمان بدون بازگشت لکنت و داره انجام میده از همه جای دنیا میان پیشش میخوای ادرسشو بدم برس شرایطتو بهش بگی درمورد هزینش باهاش صحبت کنی انشاالله خدا کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جداشدم هروقت گریه میکنم پسرم سریع بغلم میکن بمیرم براش لکنت هم داره اشکاموپاک میکنه قربونش برم جو ...

عزییییییزم، خیلی متاسفم، درک میکنم حالتون رو، خدا کمکتون کنه، تجربه مشابهی دارم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
عزییییییزم، خیلی متاسفم، درک میکنم حالتون رو، خدا کمکتون کنه، تجربه مشابهی دارم

مرسی خواهر اگ نماز وروزه وچله دارید بگیدبخونم لطفا 

بچه هاقران وچله هارومیخونم هرکی خواست بگه 
آدرسو از اون خانم بگیر برو پیس دکتر. شرایطتو بگو شاید خودش کمک کنه یا جایی رو معرفی کنه کمک کنن.&nbs ...

عزیزم هیچکس بدون پول کاری انجام نمیده

بچه هاقران وچله هارومیخونم هرکی خواست بگه 
مرسی خواهر اگ نماز وروزه وچله دارید بگیدبخونم لطفا 

بهت ذرخواست دوستی میدم قبول کن که گمت نکنم، اگه موردی پیش اومد بهت خبر میدم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
عزیزم پسر من هم لکنت داره چیزی درمورد دکتر احسان نقی زاده شنیدی تو نت سرچ کن تو تلوزیون هم نشونش مید ...

عزیرم اگه تو اطلاعاتی داری یا تمرینی بلدب که تو خونه انجام بده با بچش بهش یاد بده.