2777
2789

موهام دکو کرم زم با اکسیدان 9 درصد  بعد20 دقیقه موند تا پایه 5 یا 6 روشن شده به زرد آفتابی میزنه (تو نت دیدم آفتابی زده بود  اسمش .من خودم میگم زرد  نارنجی)

اکسیدانش باید 12 می بود احتمالا 

دکو کرم نمی سوزونه میذاشتی یکم بیشتر وا میکرد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این پایه ای که میگی برای رنگهایی که میخوای پایین هست عزیزم درنمیاد ... اگه این رنگها رو میخواستی بنباید از دکو استفاده میکردی دکو قدرت متوسط داره ... رنگی مثل یاسی دودی دکلره ی بدون زردی میخواد وگرنه رفله ی سبز میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اکسیدانش باید 12 می بود احتمالا  دکو کرم نمی سوزونه میذاشتی یکم بیشتر وا میکرد

خواستم بخرم خانومه گفت بیست دقیقه بزن  بعد خواستی دوباره بزنی  یه استراحت بده موهات 

من دیشب زدم  میخوام بدونم الان دوباره بزنم روشنتر میشه ؟

من یکمم واریاسیون سبز ریختم ولی هنوز زردی داره

خواستم بخرم خانومه گفت بیست دقیقه بزن  بعد خواستی دوباره بزنی  یه استراحت بده موهات  ...

آره الان دوباره بذار باز میکنه ایشالا

واریاسیون تو رنگ میزنن نه تو دکو کرم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

رنگ فانتزیایی که  فقط واریاسیون میزنن  بعد رنگش میره اونا هم جواب نمیده واسه این مهمونی؟

خانومه گفت  واریاسیون بنفش دودی نقره ای  یکمم سبز بزن با اکسیدان