بچه ها رابطه تون با خانواده شوهر چطوریه؟ من دیگه نمیدونم باهاشون چیکار کنم شوهر خودمم خسته شده؟ خواهرشوهرم اول بین من و جاری رو بهم زد همون یه ذره برو و بیایی هم که داشتم قطع شد بعد نشست پای دوتا خواهر شوهر دیگه ام اونا هم طرفش رو گرفتن الانم که داره تو گوش پدر شوهر و مادرشوهرم که رابطه ی خوبی داشتیم میخونه.. نه آرزوی بدبختی براش دارم نه خوشبختی فقط میدونم یه آدم مریض و عقده ای هستش.. اوایل از همون نامزدی چپ میرفت راست میرفت هی میگفت اینکار رو ابکنید اینو نکنید هیچی هم نمیدونه هااا ولی فک میکنه همه چی بلده بابا بلدی زندگی خودت رو جمع و جور کن انجام هم نمیدادی ناراحت میشد چند بار من با اخم و اینا خواستم بهش نشون بدم بابا این مسائل به شما مربوط نیست نشد بعد مستقیم و خدایی مودبانه ازش خواستم که کاری نداشته باشه ولی بدتر هم کرد منم دیگه رابطه مو باهاش کم و کمتر کردم اونم افتاد به جون بقیه.. الانم تقریبا با هیچکدوم رابطه ی خوبی نداریم و شوهرم هم این وسط با اینکه میدونه تقصیر اونهاست ولی بهرحال خانواده اش هستن و ناراحته البته اینم بگم به خاطر تلافی این جریان شوهرم هم نمیخواد با خانواده من رفت و آمد داشته باشیم.. بچه ها چیکار کنم بدجوری هنگ کردم ..😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.