2777
2789
عنوان

قرار گذاشتن با یک پسر....

4122 بازدید | 112 پست

سلام دوستان

بنظرتون قرار گذاشتن با یک پسر اشتباهه؟؟

هیچ کار اشتباه یا گناهی صورت نگیره..صرفا قرار و دیدن باشه..

مسلما خانواده ها پذیرای این موضوع نیستن ولی میخوام از شما دوستان بپرسم..اینکار غلط و ناپسنده؟؟ فقط دخترای بد اینکارو میکنن؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با دوست پسرم همكار بوديم رابطمون خيلي سالمه ولي خب دگ يكنواخت شده تو چت ميخوام قرار بذارم بريم د ...

بنظرتون اینکار غلطی نیس؟؟ بعدها پشیمون نمیشیم؟؟ حتما باید صبر کنیم تا با یکی ازدواج کنیم و قبلش حتی رابطه سالم هم نداشته باشیم با کسی؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
پس چرا من پر از عذاب وجدان و استرس میشم؟؟😔

بستگی به خودت داره خیلیا اهل این کارا نیستن سنتی ازدواج می کنن یه سریام آشنا میشن قبل ازدواج بعد رسمی می کنن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

Na  khobe ke .mano sho sho ham khodemin hamo entekhab kardim

آخه میترسم قضاوت بشم..یا از چشم خانواده بیفتم😔

فقط کاریو شروع میکنی که ادامش مشخص نیست. کنترلشم سخته

آره ولی واقعا آدم نمیدونه چه تصمیمی درسته؟؟ مادر یا پدر توقع دارن مثل زمان خودشون باشه...

حتما یه مشکلی هست که.خانواده پذیرای نیست وگرنه پدر و.مادر که.بد بهشون.نمیخوان

نخیر خانواده کاری به بد و خوب نداره خانواده کنترل و دخالت میخواد فقط. بعد ازدواجم تا میتونن با دخالت گند میزنن به زندگی.بدشون و نمیخوان البته