2777
2789

چند ماهتونه بچه اولتونه به خاطر ازدواج فامیلی گرفتین یا مشکل ناباروری داشتین .اون شخصی که تخمک رو اهدا کرد باهاش ارتباط داشتین ببخشید خیلی سوال پرسیدم ولی میخوام دقیق بدونم راهنماییم کنین😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیست هفتم ۱۵خرجم شد تا انتقال از یه معرف اهدا کننده گرفتم تهران دکتر عارفی بیمارستان بهمن

سلام پرزده جون

میگم شما شهرستانی هستی و رفتی تهران پیش عارفی؟ 

اگه این طوره یه سوال دارم؟ بعد از انتقال سریع برگشتی شهرستان؟ یا موندی استراحت کردی؟ میخوام بدونم بعدداز انتقال میشه حرکت کرد از تهران برگشت؟ چون من شهرستانم و شاغلم

شاید خیلی نتونم مرخصی بگیرم و تو تهران برای استراحت بتونم بمونم

میخوام بدونم میشه مثلا با سواری برگشت شهرستان؟تقریبا 4ساعت راهه 

خواهش 
سلام پرزده جون میگم شما شهرستانی هستی و رفتی تهران پیش عارفی؟  اگه این طوره یه سوال دارم؟ بعد ...

سلام زهرا جان بله شهرستانم بعددانتقال دوشب تهران موندیم و شب سوم حرکت کردیم ما ۸ساعت با سواری فاصله داریم

نگران نباش دوستم همونروز با قطار برگشت

اون یکی دوستمم با هواپیما

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
سلام زهرا جان بله شهرستانم بعددانتقال دوشب تهران موندیم و شب سوم حرکت کردیم ما ۸ساعت با سواری فاصله ...

ایشالا بچتون رو به سلامتی بغل کنی عزیزم 

شما خودتون با سواری برگشتین؟ واقعا تلفنی با کسی که ازش اهدایی گرفتین ارتباط دارین؟

خواهش 
چند ماهتونه بچه اولتونه به خاطر ازدواج فامیلی گرفتین یا مشکل ناباروری داشتین .اون شخصی که تخمک رو اه ...

سلام ببخشید شما اهدایی گرفتین؟ به خاطر ازداوج فامیلی؟ من مشکلم فامیلی هست

من گرفتم الانم باردارم

سلام ببخشید ممنون میشم درباره هزینه اش بگید و اینکه بار اول باردار شدید؟من تازه شروع کردم یک بار فقط فعلا مطب د عارفی رفتم. باید تو نوبت بمونیم برای اهدایی؟ چه قدر طول میکشه؟ ببخشید که زیاد شد سوالام

سلام ببخشید ممنون میشم درباره هزینه اش بگید و اینکه بار اول باردار شدید؟من تازه شروع کردم یک بار فقط ...

سلام عزیزم هزینش که الان فرق کرده بله بار اول ببین‌یکبار بری ازمایش شوهرت که خوب باشه به واسطه معرفیت میکنه که جنین تشکیل بدی که نهایتش یک یا دوماه تشکیل میشه و مالقیش شرایط خودته که نرمال باشی

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
سلام عزیزم هزینش که الان فرق کرده بله بار اول ببین‌یکبار بری ازمایش شوهرت که خوب باشه به واسطه معرفی ...

ممنون که جوابمو دادی.یعنی یک سال لازم نیست توی نوبت بمونیم؟من سن ام بالاست واقعا زمانی ندارم.پس ما خود دونر رو نمیبینیم واسطه رو میبینیم؟شما هم مشکل ژنتیک داشتید؟