2777
2789
عنوان

شوهرم کمتر از یه ساعت دیگه میره سرکار😓میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نی نی سایت نمون وقتی شوهرت رفت چون اینجا یه روح داره اسمش کاربر نی نی سایته👻

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
ترس نداره ک  دیگه صبح شده  کم کم دیگه هوا داره روشن میشه  ی آیت الکرسی بخون  ...

چششششم

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
از تو بعیده😥

انقدر این تا پیک جنیا میخام برم ولی اگه برم دیگه سکته میزنم و نمی رم راستی یه سوال من بعصی شبا به هیچ وجه خوابم نمیاد البته شبای شیفت شوهرم چون چراع روش نه و نمیشه خابید خاموش کنم هم ترس میا سراغم و اما سوال اگه یه جهارم قرص خواب مثلا کل و نازپام یا زولپیدم بخورم تو شیر می ره چون بچم تا قبح ده بار شاید شیر بخاد یا چون خیلی کمه داخل شیر نمیشه میترسم امتحان کنم بله داخل شیر و بچمو وابسته کنه جواب میدین

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396