2777
2789

بچه ها قدیما توی ایستگاه مترو مثلا صادقیه یه دکه هایی بود که یه چیزای کوچولو مثل پیراشکی اندازه ی انگشت درست میکردن و میفروختن، خیلی هم بوی خوبی داشت. اسمشون چی بود؟؟

من خیلی هوس کردم، دنبال اسمش هستم ولی پیدا نمیکنم. 

کسی هست بدونه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باردارم و به شدت هوس کرده بودم، از عصر به همه ی کسایی که به فکرم میرسید پیام دادم😁

ای جانم 😍😍😍😍چندماهته

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
واااای منم بارداربودم همش هوس میکردم سفیدآب بخورم

خخخ چکار میکردی چجوری خودتو تخلیه میکردی؟

من جدیدا بشدت هوس خوردن مهر دارم بعضی وقتا روانی میشم دیگه خیلی بهم فشار میاد ی کوچولو میخورم😂🤭

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
خخخ چکار میکردی چجوری خودتو تخلیه میکردی؟ من جدیدا بشدت هوس خوردن مهر دارم بعضی وقتا روانی میشم دیگ ...

میرفتم حموم سفیدآب هاروله میکردم😀

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
میرفتم حموم سفیدآب هاروله میکردم😀

خخخخ

خوبه مثل من یواشکی نمیخوردی😂

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

وای چه ویارهای جالبی دارین شما

من در حالت عادی اگه دلم چیزی رو میخواست باید همون لحظه فراهم میشد وگرنه واقعا حالم بد میشد

همیشه شوهرم میگفت تو حامله بشی من بیچاره م

ولی از وقتی باردارم دریغ از حتی یه چیز که ویار کنم

هیچی واقعا