2777
2789
عنوان

بشتابید😍😍 ...معرفی پیج ها و کانال های مناسب برای خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 62 پست

https://www.zanoone.ir/سرم-نانو-وایت-آیسیس-فارما

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
رو مبلی بدون اندازه زدن مبل ها خریدین یعنی؟ بدون حضور خیاط یعنی؟ فیکس شد؟ یه جنس خاصه نه ابریشمی ن ...

این ترکها میگن مخمل یا ابریشم ازونا نیست؟

رومبلیاش کشی هستن جنسش بامزس بدون اندازه زدن اندازه میشه

عکس مبلتو میفرستی مدل مناسبو برات میفرستن

از ترکیه وارد میکنن

مال من خیلی نازه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دخترم خرید کردم...از سایت دلبند

که محصولات ترک رو میفروشن 

بزند هستن

طرح هاش قشنگ هستن ولی گرون بودن 

من خودم خرید سیسمونی رو رفتیم وان

همه چی خریدیم ..به قیمت های عالی و باور نکردنی

البته من تو مغازه های برند نرفتم ..از مغازه های معمولی خریدم ولی واقعا راضی بودم.. قیمت هاش از جنس های معمولی ایرانی هم خیلی پایین تر بود

بخاطر همین بابت خریدم از دلبند ناراضی هستم..‌ چون با همون پول میتونستم ایرانی های قشنگ تر و مناسب تر بخرم

این سرم که من خریدم الان برات میذازم لینکشو دکتر بهم داد یه مرور لکه هارو کمرنگ میکنه و ویتامین ...

چه خوب..تا حالا اسم این سرم رو نشنیده بودم 

حالا که بحث سرم شد😅

من برا  موهام محلول دوفازی یانسی خریدم ..کلی گشتم از یخ پیج که مغازه اش تو سهروردی بود قیمت قبل پیدا کردم و خریدم.. خیلی حالت لختی خوبی میده به موها..انگار خودت سشوار خونگی کشیدی.. موها رو هم ترمیم میکنه

منم پدرم گالري داره ،كاراش رو تو اينستا مي تونيد ببينيد،تو قسمت سرچ بزنيد گالري هنر سبز مي ياد پاف ...

عزیزم کانال دارید؟؟من قیمت چنتا چیزو میخوام

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
کفش از پیج کفش تاج خریدم که از کیفیت و کارشون راضی بودم 

واقعاااا مدل ها و قیمت هاش عالین. خیلی از آنلاین شاپا کفش های زشت زشت رو پنج برابر این قیمتا دارن میفروشن ولی تاج ی چیز دیگه س

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
این ترکها میگن مخمل یا ابریشم ازونا نیست؟ رومبلیاش کشی هستن جنسش بامزس بدون اندازه زدن اندازه میشه ...

شایدم مال من ابریشیمی باشه.. ولی مخملی که ما میشناسیم نیست

یه حالت مخملی کوتاه کوتاه داره 

مدلش رو برام میفرستی... چه جالب باید باشه..منم رو مبلی دادم برام دوختن ولی دوسشون ندارم....

واقعاااا مدل ها و قیمت هاش عالین. خیلی از آنلاین شاپا کفش های زشت زشت رو پنج برابر این قیمتا دارن می ...

خیلی پاخور قشنگی دارن

من یه پیج میشناسم به اسم mahounstyle که کفش های قشنگی داره ولی قیمت ها بالای دویست هه و من نمیخوام انقد هزینه کنم...جایی رو میشناسین که این مدل کفش کار شده داشته باشه و قیمت مناسب باشه؟

یه تجربه دیگه ای هم که دارم خرید از سایت ترندیول هه 

یه سایت همیشه حراج ترکیه ای

توش باید بگردی و جنس ای که میخوای رو انتخاب کنی

بعد به افرادی که کار خرید رو انجام میدن سفارش میدی و برات با یه کارمزد و پول کارگو خرید میکنن... اینطوری خیلی مناسب در میاد 

خیلی پاخور قشنگی دارن من یه پیج میشناسم به اسم mahounstyle که کفش های قشنگی داره ولی قیمت ها بال ...

توی این سبک نه عزیزدلم نمیشناسم

دوستان من دنبال کفش بندی تابستونه هستم. دیدین بعضی خانم ها چه کفش بندی های خوشکلی پاشون هست؟؟؟ روم نمیشه بپرسم از کجا میخرید.

جایی رو سراغ ندارید که کفش بندی شییییک بفروشن؟؟