2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون😐😐😐

139 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من ۱۰ هفتمه بعدزیر دلم درد میکرد دکتر گفت واست شیاف مینویسم پروژسترون ۴۰۰ الان زدم تواینترنت براچیه همش راجب بارداری اینا بود درست ولی گفته بود باید بکنیش تو واژنت مگه داریم مگه میشه شیاف مگه مال پشت نی؟😐😐😐😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این شیافت هم از جلو هم از پشت! 

بستگی به بیماری داره

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
ن از واژنم هست

اخه دکتر بمن چیزی نگفتم مادرمم میگه من پشت میزاشتم فرقی نداره؟😐من پشت میزارم دوشبه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
اخه دکتر بمن چیزی نگفتم مادرمم میگه من پشت میزاشتم فرقی نداره؟😐من پشت میزارم دوشبه

واژن بایدبزاری

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
زیردلت دردداری این شیاف کمک میکنه دهانه رحمت سفت شه

ینی باید بزارم واژن؟😐

از هر دو روش میشه استفاده کرد، ولی از پشت جذبش سریعتره و اینکه دکترم میگفت از واژن اگر بزنید امکان د ...

نمیدونم واقعا چیکارکنم گیج شدم