2777
2789
عنوان

اینجا تاپیک میزنیم جزو اموال شخصی مون حساب میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 78 پست
اتفاقا الان یکیشون نگاه عاقل اندر سفیه انداخت ب من ک دست ب تاپیک شدم😅

خوب کردی.

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکای اینجا قلق دارن دو سه تا کامنت اول هر جوز بشه تا آخر جو تاپیک حول محور همون دو سه تا کامنت می ...

دقیقا تو همین تاپیک ک ما بودیم اینطوری شد ما گفتیم کارت زشت بوده هیچی نمیگفت یه سریا اومدن ازش طرفداری کردن یهو شیر شد کلی توهین کرد😂😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
شاید اعتماد ب نفس من له باشه.ولی من کاری انجام بدم بچه نه ساله ام انتقاد کنه ازم.ب فکر میرم و هعی حر ...

نه شما اعتماد بنفست پایین نیس منم اینطوریم دیگه ادم باید یکم عاقلم باشه دیگه ! اگه یهو بیشتر کاربرا میگن کارت زشت بوده باید پیش خودش یکم فکر کنه که همه اینا ک با من دشمن نیستن دروغ بگن!

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕