2777
2789
عنوان

رمز گوشی همسر😏

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 29 پست
تو زندگي مشترك همه چي مشتركه كارتم زشت بوده يكي از دوستاي من كه زن پسر همسايمون شده بود همين كارا رو ...

اصلا کار زشتی نیس ب نظر من.هرکسی یه حریم شخصی داره.درسته شوهرشه ولی باید هرکسی یه جایی رو یه چیزی رو واسه خودش تنهایی داشته باشه.من هصبی بشم واسه تخلیه شدن اگه کاغذ دم دستم نباشه تو یادداشت های گوشیم چیزایی مینویسم ک شخصی ان و دلم نمیخواد کسی بخوندش.ب همین سادگی

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بدی کردی زن و شوهر این حرفارو ندارن و میتونن هرموقع خواستن گوشیمو همو ببینن

نه خوب هر کس یه دلیلی داره مثلا یه آقا بود میگفت خواهرم خیلی بهم پیام میده و تو زندگی ما دخالت میکنه و من همیشه طرف همسرم هستم و به حرفای اون اهمیت نمیدم ولی اصلا هم دلم نمیخواد خانمم از پیامها و تماسهای اون با خبر بشه برای همین گوشیم همیشه رمز داره 

من هم دلیل خودم رو دارم

اخه خیلی از خیانتا جدیدا از نت و گوشی شروع میشه مردا یاخانما میرن گروه ها عضومیشن میرن پی وی بقیه من مجردم تو گروه عضو بودم مرد چهل ساله عکس بچه اشون رو پروف الکی میگن نه برادرزادمونه زیر بارم نمیرن زن دارن و مخ دخترا میخوان بزنن گاهی هم موفق میشن بدون اینک طرف بفهمه متاهل😯

ما رمز نداریم ولی خب بدبینم نیستیم وارسی نمیکنیم مثلا وارد چت خصوصی و ..... اصلا نمیشیم ولی اگر ی روزی نیاز ببینم و شک کنم قطع کنجکاو میشم چک کنم ولی ن مثل آدمای شکاک ک فکرشون مریضه دائم در حال چک کردن باشم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

خانم ها توی دنیای زن و‌شوهری حریم شخصی معنی نداره اصلا

مگه این که حریم شخصی کس دیگه ای باشه، مثلا مادر شوهر بیاد به پسرش حرفی بزنه و پسر نباید اون حرف رو به زنش بگه

وگرنه اصلا زن وشوهر حریم شخصی نباید داشته باشن که میگین رمز رو نباید بدونه

سلام  مگه زن و شوهر این حرفا رو دارن باهم؟ 😳 زن و شوهر رفیقای جیک توو جیک همن ! رمز گوشی هم ...

یه وقتایی یه چیزایی باعث ناراحتی طرف مقابل و تلخی زندگی میشه و به صلاحه که نفهمه منم اصلا با اینکه زن و شوهر با هم صمیمی باشن مخالف نیستم فقط خواستم به خانمها بفهمونم همه ی پنهانکاری ها به خاطر خیانت و.... نیست 

ما رمز نداریم ولی خب بدبینم نیستیم وارسی نمیکنیم مثلا وارد چت خصوصی و ..... اصلا نمیشیم ولی اگر ی رو ...

اصلا قضیه شک کردن نیست شوهر من به من اطمینان صد در صد داره ولی در یه مورد دوست نداشتم فعلا براش توضیحی بدم همین قصدم هم فقط اینه که به بقیه بگم قایم کردن وسیله شخصی مثل گوشی همیشه هم معنای بدی نداره 

حرف به اين واضحه اي 😐

واسه کسی نسخه نپیچیدم.خواستم ببینم دقیقا چی گفتم ک برعکسش عمل کردم😉

با اسی نظرم یکی بود ک ادم باید حریم شخصی داشته باشه و دیگر هیچ!

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...
واسه کسی نسخه نپیچیدم.خواستم ببینم دقیقا چی گفتم ک برعکسش عمل کردم😉 با اسی نظرم یکی بود ک ادم باید ...

خانم نسخه پيچيدن يني كاري كه خودت نكردي و ان شالله كه نكني ولي بگي اره اين كارو ميكردم اخه كجاي اين كار درست و قشنگه ؟