2777
2789
عنوان

مامانای باردار باتجربه بیان لطفا

111 بازدید | 17 پست

من ۳۳ هفته و ۵ روز هستم امروز رفتم سومو وزن ۲۱۶۰ بود ک گفت خوبه

میخوام بدونم برا وزن‌گیری بچه چی بخورم؟؟؟ تا بدنیا میاد ۳ کیلو بشه

گر نگه دار من آن است که میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه رژیم غذایی بت ندادن؟😐 نری الکی نشاسته وشیرینی بخوری بچت چاق شه ها نمی ارزه بچه باید باسلامت وزن بگیره

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
عزیزم مگه رژیم غذایی بت ندادن؟😐 نری الکی نشاسته وشیرینی بخوری بچت چاق شه ها نمی ارزه بچه باید باسلا ...

خب چی باید خورد

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
خب چی باید خورد

نسبت بخودتون براتون باید برنامه غذایی بنویسن 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
بیشترم میشه حتما دکترت لیدی میل میده. آخرای بارداری بچه خیلی وزن میگیره

کلا خودم جز آهن و فولیک اسید چیزی نمیخورم

فک نکنم لیدی میل بده

هر بار گعته ورن خودت و بچه خوبه

عزیزم ماهی خیلی عالیه با کلوچه من بچم ۴۱۰۰ بدنیا اومد 

ماشالله

چقد میخوردین؟ ۳۳هفته چقد بود وزنش

من پسرم روز اول سی و شش هفته دنیا اومد با وزن ۳۶۵۰ البته الان ۱۷ سالشه. 

میوه کم بخور تن بچه رو لاغر میکنه ، کره خیلی به وزن گیری بچه کمک میکنه. بستنی، کته با کره، ماکارونی به وزن گیری بچه کمک میکنه. البته وزن بچه خوبه، موقع زایمان حتماً به سه کیلو میرسه. نگران نباش 

عزیزم مگه رژیم غذایی بت ندادن؟😐 نری الکی نشاسته وشیرینی بخوری بچت چاق شه ها نمی ارزه بچه باید باسلا ...

رژیم ک نه

هر بار گفت وزن‌گیری خوبه خودمم ن ورم دارم ن زیادی چاقم

از این به بعد هفته ای 200 اضافه میشه به بچت یعنی 40 هفته به دنیا بیاد میشه حدود 3500 تو 33 هفته هم ا ...

قصد دارم سزارین کنم بخاطر همین میخوام وزن گیریش خوب باشه