2777
2789

بچه ها من تو این مدت فقط نوک سینه هام درد میکرد و یه مقدار کم حالت تهوع و کم سرگیجه و البته یبوست

الان ۵ هفته و ۶ روزمه ظهر که از سره کار اومدم خونه با دستمال کشیدم رو بدنم یه حاله صورتی تو ترشحاتم دیدم سریع زنگ زدم دکترم اونم پروژسترون ۴۰۰ برام نوشت الان شیافشو گذاشتم اینم بگم نه درد دارم نه چیزی همه چیزم مثله قبله اما نگرانم نکنه سقط شه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبشو شنیدی؟؟جدی بگیرش برو سونو ‌.. منم تا ۹ هفته لک نداشتم یهو ی لک دیدم ک رفتم متاسفانه رشد نکرده بود تو ۷هفته و کورتاژ شدم... انشالله چیزی نیس

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
منم بعضی وقتا دارم شیاف میزارم سعی کن زیاد کارنکنی

سلام ارتانا جانم از وقتی دیدم لکو شیاف گذاشتم خوابیدم تو تخت 

علامتایه حاملگیممثله قبله و هیچ دردی هم ندارم چی می تونه باشه

تو رو خدا بیاید بگید بهم 

عزیزم باید استراحت مطلق باشی 

یاف پروژسترون خارجی استفاده کن انشالله ک چیزی نیست 

بخاب پاهتم بده ب دیوار

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

از علائم هفته ی ۶ لکه بینی 

خیلیا دارن خیلی هاهم ندارن در کل چیز حادی نیست 

سعی کن شیاف خارجی باشه و‌حتنا مقعدی بذار

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
عزیزم وقتی به دکترت گفتی دیگه نگران چی هسی دلتو بد نگیر 70 حمد بخون به شکمت فوت کن و سعی کن استراحتت ...

نمیدونم اخه از دکترم پرسیدم طبیعیه؟ گفت کلا لکه بینی طبیعی نیست😞

من خیلیییی مواظب بودم و رعایت کردم

از علائم هفته ی ۶ لکه بینی  خیلیا دارن خیلی هاهم ندارن در کل چیز حادی نیست  سعی کن شیاف ...

وای این شیافه ایرانیه اینم شوهرم گفت به زور پیدا کرده!

تازه روش نوشته بود واژینال منم واژینال گذاشتم😰😰

اتفاقا پای بالا خوب نیست همون شیاف گذاشتی طوریش نمیشه منم هفته 6 هستم خیلی کمر دردم گفتم دکتر میگه طبیعی نیس نگران نباش فقط استراحت کن خیلیا لکه دارن فکرهای منفی از خودت دور کن بدترین چیز استرسه

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
سلام ارتانا جانم از وقتی دیدم لکو شیاف گذاشتم خوابیدم تو تخت  علامتایه حاملگیممثله قبله و هیچ ...

سلام عزیزم

منم از وقتی فهمیدم باردارم خیلی کم داشتم ک با امپولو شیاف قطع شد منم مثه شما اصلا درد نداشتم و ندارم دکترمم گفت اگ خونریزی یا درد داشتی برو سونو اگ نداشتی بمون ۸هفته برو برا صدا قلب...

نگران نباش مال توام قطع میشه شاید بعدا بازم ببینی اما بازم قطع میشه منم بعضی وقتا دارم دیروز تا الانم دارم شیاف میزارم