2777
2789

سلام بچه ها .. من میخوام موهامورنگ کنم . سبزه هستم . موهام مشکی ... تا حالا رنگ نکردم نمیدونم چه رنگی بهم میاد . چشم و ابرو مشکی هستم .. نمیخوام رنگ موی شیمیایی استفاده کنم . یه رنگ موی طبیعی بهم بگین .و اینکه چه رنگی بهم میاد. نگین عکس بذار جون نمیذارم تازه توی عکس رنگ پوست مشخص نیست ..  در ضمن حنا هم دوست ندارم بذارم . کمککککککککککککککککککککککککککک راهنماییییییییییییییییییییی . فداتون

رنگ فانتزی بی دکلره اصلا نمیشه. حنا به موهات بزنی دو روز دیگه خواستی رنگ کنی پدر موهاتو در میاره

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
رنگ فانتزی بی دکلره اصلا نمیشه. حنا به موهات بزنی دو روز دیگه خواستی رنگ کنی پدر موهاتو در میاره

راست میگی . منم از حنا اصلا خوشم نمیاد . ولی خوب موهام جلوشون سفید شده میخوام رنگ کنم پس چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی . منم از حنا اصلا خوشم نمیاد . ولی خوب موهام جلوشون سفید شده میخوام رنگ کنم پس چکار کنم&nb ...

رنگ

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق