2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه ی زن دیگه میخام😢

10738 بازدید | 83 پست

ساام 3 سال نیمه ازدواج کردم شوهرم پسرعمومه ی پسر دارم 1سالشه. هرچن وقت یبارمیگه ی زن صیغه ای میخام. بعدش میگه شوخی کردم ببینم توچی میگی همش توفکرشع منم میگم طلاقمو میگیرم میرم واقعا روحیمو داغون کرده😢😢تازه بچه هم شیرمیدم. روز ب روز ازش تنفرم بیشترمیشه

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر وقت گفت بگو منم دوست پسر میخوام

ناراحت شد بگو شوخی کردم ببینم تو چی میگی😐😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین راهش اینه حسابی واسش خرج بتراشی .انقدر خرج کن که دیگه فکرشم نتونه بکنه 

اینکه یه مرد بره سراغ یه زن دیگه پول میخواد  یگه باید واسش خرج کنه 

وقتی همه رو واسه شما خرج کنه دیگه غلط میکنه به این چیزا فکر کنه

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

دیشب میگفت میخام 3تلزن صیغه کنم میگم تومجردیت ی عالمه دوست دختر داشتی بس نیس میگه نه تاحالا3تازن باهم تجربه نکردم😢وضع مالیمون صفرداعون موندم چراانیقد فکرش پلیده

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

عزیزم من از این شوخیا متنفرررممم من برادر شوهرم با شوخی همیشه میگفت البته زنشم دوس داشت هها دور از جون آخرشم از هم جدا شدن الان داره دیوونه میشه تا رجوع کنن به هم ولی دختره رفته پی عشق و حااالش خاک تو سرششش یه ساله هنوز عروسی نکردن

شاید یکی ازدوستاش داره و بهش مزه داده و براش تعریف کرده 

شایدم میخواد ببینه اگرانجام بده شما چه واکنشی نشون میدید‌

درهرحال این بارسکوت کنید وفقط نگاهش کنید ورد بشید تا بااین حرفش نتونه آزارتون بده خودش شرمنده میشه بعدا

بخودتون وایشون بیشتر برسید وبرید پیش مشاور