خانوما یه راهکار بدید من دیگه خسته شدم ازبس رفتم دکتر یه هفته خوبم روز از نو روزی از نو اندفعه دیگه دکتر نرفتم خودم دارم کلوتریمازول واژینال استفاده میکنم و مترونیدازول قرصشو.فلوکونازول هم خوردم😥😭
دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان که سه روزه دارم دارو واژینال استفاده میکنم انروز ببخشیدا تو دستشوی خودمو با انگشت معاینه کردم یه عالمه چیز مثل دستمال کاغذی خرد شده و خیس اومد بیرون.ممکنه عفونت داره میریزه
دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی
با سرکه خودتو بشور. ی آفتابه هم آب و جوش شیرین بزار تو دستشویی بااون خودتو بشور.
من ک عفونت شدید داشتم عفونت سبز و زرد داشتم. با نشستن تو آب سرکه و شستشوی واژینال با سرکه سیب. و گزاشتن شب تا صب سیر تو واژنم عفونتم خوب شد بدون دارو. در عرض 2هفته.