2777
2789
عنوان

کم بودن سن بارداری نسبت به جنین

238 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان من ۳۵ هفته و۲ روزمه امروزرفتم سونو گفت ۳۳ هقته و۵ روزه کی اینطوربوده وزنشم ۲۲۲۰بود

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اویل بارداری سن جنین و زیاد میزنن ک اخراش کم میاد و سنشو کم میکنن ...من ک شنیدم ی مامایی میگفت فقط سونو ntدقیقع ...اخرین تاریخ پریودت کی بوده؟

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

من 

تو هفته 34 و 35 عقب افتاد تو فاصله ده روز دکتر  سونو داد رشدشون 6 روز بود 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
اویل بارداری سن جنین و زیاد میزنن ک اخراش کم میاد و سنشو کم میکنن ...من ک شنیدم ی مامایی میگفت فقط س ...

۶ ابان بوده

این چیزا طبیعیه.شما همون سونو ان تی رو درنظر بگیر بقیه سونو ها سن بارداریرو براساسرشد بچه درنظر میگی ...

باسونوان تی۳۵ هفته۲ روز

باسونوان تی۳۵ هفته۲ روز

احتمالا دکتر با یه فاصله دوباره سونو میده ببینه رشدش چجوری 

اگر لازم باشه اورژانسی زایمانت میکنه

میگن بیرون باشن بهتره تا اونجا

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
احتمالا دکتر با یه فاصله دوباره سونو میده ببینه رشدش چجوری  اگر لازم باشه اورژانسی زایمانت میک ...

ای وای نگو تازه سونوی داپلررنگی دادم که برای خونرسانی به جنینه که همه چی نرمال بود

ای وای نگو تازه سونوی داپلررنگی دادم که برای خونرسانی به جنینه که همه چی نرمال بود

نه این فقط برای رشد میده که نکنه رشدش کم باشه

مال من تو فاصله ده روز داد تکلیفش معلوم بشه