2777
2789
عنوان

باز بیاین بگید عیب نداره......

291 بازدید | 49 پست

مادره چه عیبی داره کمک کنید ثواب داره !!!!بخدا  این وسط داریم کباب میشیم تا ثواب..... خانم چند مدت سرفه میکنه اومده تهران نگفته و نپرسیده رفته خودشو بیمارستان خصوصی بستری کرده تا تحت مراقبت باشه امروز زنگ زده که فلانی بیا منو مرخص کن یعنی همسر جنابعالی آقا هم رفته دیده بله دو ونیم باید بده تو این اوضاع!!! جور کرده داده اومده، بهش زور اومده حسابی !!!دکترم گفته چیزی نیست بایه  شربت حل میشه فکر کن یه شربت برای ما دو ونیم آب خورده !!!!!!منم چیزی نمیگم فقط میگم خدا تو شاهد باش به همسرم هم میگم مامانت عادت کرده ازت پول بگیره تقصیر خودته .....(مادرشوهر خودش وضعش خوبه عادت کرده)

فقط خدا .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده رو دلش بوده با سرفه زده بیرون😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من دایی هام حتی پول داروی مامانشون رو هم نمیدن مامان بزرگم وضعش خوب نیست پدربزرگم هم مرده

آدما یا از اینور بوم میفتن یا از اونور😕

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀

از یه طرف واسه شما سخته و حق داری. از یه طرفم خب بچشه. مادر از بچش انتظار داره ک به جاس

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

کی گفته عیب نداره😐 ؟ خیلی هم عیب داره پول کندن از دوتا جوون اونم تو این اوضاع

همینایی ک میگن عیب نداره وبرات کلی سخنرانی میکنن کافیه شوهراشون یه کیلو میوه بخرن برای مامانشون

اونموقع میان تاپیک میزنن کلی مینالن 😐😑

ب شوهرت بگو مامانت وضعش خوبه لازم نیست تو پول خرج کنی وقتی خودمون تو زندگیمون موندیم 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه