2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

61 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان انقد ک تنهام نیاز ب دوست دارم بچم ۲۸ هفته ب دنیا امد یک ماه تو بیمارستان بستری بود همه کاراش با تاخیر بود تو خانواده مادری چند مورد فریژالx+ دارن من وقتی ۸هفته باردار بودم ازمایش ژنتیک دادم جوابش منفی بود توغربالگریا هم مشکلی نبود دکتر مغز واعصاب mriخواست اونم مشکل نداشت الان ۴/۵ همه کاراش بجز حرف زدنش خوبه پسرم تازه داره جمله های دو یا سه کلمه ای میگه جای ک من زندگی میکنم گفتار درمان نداره بنظرتون بخاطر مشکل ژنتیک میتونه باشه

بعضی بچه ها دیر حرف میزنن.دختر حاری من ۴سالشه تقریبا ۵ یا ۶ تا از حروف الفبابلد نیست .حرف میزنه انگار خارجی میگه 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز

من چندتا پسربچه دور و بر دیدم که دیر به حرف افتادن...مشکل ژنتیکی هم نداشتن خداروشکر و بعد بزرگتر شدن خوب شدن...حتی یکیشون 5 سالش بود نمی تونست هنوز حرف بزنه بعدم که به حرف افتاد لکنت داشت..ولی خوب شد...مثل اینکه ترسیده بود اینجوری شده بود

ولی خب به نظرم تو بخش کلینیک همین سایت یا سایتای دیگه از افراد متخصص سوال کنی به نظرم دقیق بتونن راهنماییت کنن

انشاالله که خیره و مشکلی نداره

گفتار درمانی نمیبره

حرفش میزنه میگه میخام ببرم ولی نمیبره .خسیس تر ازاین حرفاس.

با وجود اینکه شوهرشمعاون اداره دولتی وپولدارن لباس کهنه ورنگ رو رفته تن دختراشه دقیقا انگار دارن با یارانه زندگی میکنن.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧