2777
2789
عنوان

باردارای هفته ۳۵به بالا بیان

102 بازدید | 20 پست

در چه حالین طبیعی میخواین زایمان کنین یا سزارین خسته شدین از بارداری یا نه شبا راحت میخوابین😊 خودم که ۳۶هفته و دوروزم خستم خسته دیشب انقدر فسقلیم وول زد دیگه نشستم تو جام اونم خسته شده میگه منو بیارین بیررررووون😂

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

سلام نینیت وزنش چنده

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

مال منم شبا گوله میشه تو پهلوهام نمی تونم بخوام 

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نینیت وزنش چنده

سلام عزیزم والا هفته ۳۳فکر کنم ۲کیلو و سیصد و‌خورده ای بود حالا امروز دارم میرم دکتر شاید سونو کنه 

سلام عزیزم والا هفته ۳۳فکر کنم ۲کیلو و سیصد و‌خورده ای بود حالا امروز دارم میرم دکتر شاید سونو کنه&n ...

واقعا خدا رو شکر چقدر خوب بوده وزنش چه داروهایی میخوری و بیشتر تغذیه ات چیه نینی انقده خوب وزن گرفته 

وای آدم حس میکنه له میشن اگه بخوابیم به پهلو😂

دقیقا

واقعا خدا رو شکر چقدر خوب بوده وزنش چه داروهایی میخوری و بیشتر تغذیه ات چیه نینی انقده خوب وزن گرفته ...

صبحا که کلسیم میخورم ظهر بعد ناهار یه مولتی ویتامین که دوتاییه شبم قرص آهن چون خیلی کمخونم دوتا. غذام همه چی میخورم گوشت خورم نیستم زیاد تازه من