2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سر برو پیشش ببین چی بهت میگه من خیلی ازش راضی هستم نترس ان شاءالله زایمان بی خطری داشته باشی

ممنون عزیزم مرسی حتما میرم ویزیتشون چنده

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

دکتر متخصص زنان و زایمان و نازایی دکتر مریم روحانی هستن خانم دکتر متخصص و حرفه ای و صبور و با اخلاق و دقیق هستن تشخیصشون دقیق و درسته من برای حامله شدن تحت نظرخانم دکتر بودم و چکاپ کامل دادم و تحت درمان بودم و بچه دار شدم ادرسشون شیراز خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول تلفن مطب شون 07132318042

موبایلشون 09044303858

جراح زیبایی زنان شهر شیراز خانم دکتر زهرا طباطبایی هستن من جوانسازی واژن انجام دادم پیش خانم دکتر طباطبایی با دستگاه فوق حرفه ای لیزر آنجلا و پیشرفته ترین دستگاه و عملشون عالی من خیلی راضیم ادرس مطب خانم دکتر شیراز خیابان قصرالدشت نرسیده به عفیف آباد روبروی داروخونه مصلی نژاد ساختمان ارانیک طبقه چهارم

متخصص زنان و زایمان و نازایی در شیراز دکتر زهرا طباطبایی هستن من بچمو پیش خانم دکتر بدنیا اوردم طبیعی ازشون خیلی راضیم شما هم حتما برید پیششون با خیال راحت موبایلشون دارم میفرستم موبایل واتساپ جهت نوبت دهی 09177538893

من بیماری واژینیسموس داشتم و چند دکتر رفتم درمان نشدم و تحت نظر دکتر زهرا طباطبایی درمان شدم بهترین دکتر شیراز هستن آدرسشون قصرالدشت نرسیده به عفیف آباد روبروی داروخونه مصلی نژاد ساختمان ارانیک طبقه چهارم

متخصص درمان بیماری زنان دکتر زهرا طباطبایی هست من  و دوستم برای از بین بردن چین و چروک  کربوکسی تراپی انجام دادیم  و خیلی راضی هستیم تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت آدرس مطب خانم دکتر شیراز خیابان قصرالدشت نرسیده به عفیف آباد روبروی داروخونه مصلی نژاد ساختمان ارانیک طبقه چهارم موبایل واتساپ جهت نوبت دهی 09177538893

شماره تلفن مطب 07136284183