2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن مشغولش کنی و زمانش رو پر کنی. بازیش بده. بیرون ببرش. بدون شک مضراتی داره که جبران ناپذیر

ما که کلا تی وی نمیدیدیم. الانم جمعش کردیم. پسرم یک ساله است. خیلی زمان و انرژی ازم میگیره. اما با تی وی و گوشی مشغولش نمیکنم

{اللهم صل علی محمد و آل محمد}

عزیزم بچه منم ۱۱ ماهشه و خیلی دوست داره تلوزیون ببینه مخصوص آگهی بازرگانی ولی من بیشتر روز تلوزیون رو خاموش میکنم دکترش هم گفته تا ۲۰ دقیقه بیشتر اجازه نداره تلوزیون ببینه

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
شما بگین من چیکار کنم نمیشه که همش تلوزیونو خاموش کنم

چرا نمیشه. چه برنامه اموزنده و مفیدی داره؟ اگه نبینید چه اتفاقی می افته؟ بچه بزرگتر داری که مجبورت کنه روشن کنی؟؟؟ اگر خودت و همسرت هستید که میتونید نبینید

من پشیمونم از اینکه گذاشتم تی وی نگاه کنه.. شاید دلیل اینکه حرف نمیزنه و متوجه حرفامون نمیشه ،همین ت ...

البته دلیل حرف نزدن و اینا هم حتی اگه نباشه. به چشم ها اسیب میزنه. خدای نکرده بیش فعال میکنه. و کلا بچه تلوزیونی نشه بهتره. حتی تو سن بالا. 

میشه براش سرگرمی دیگه فراهم کرد

ممنون از راهنماییتون

من یه نصیحت به شما و همه اونایی که نی نی شون تلوزیون میبینه میکنم. 

یه متنی خوندم نوشته بود میشه بچه رو یک ساعت با تلوزیون مشغول کنی و یک ساعت مطالعه کنی. 

میشه 50 دقیقه بازیش بدی و خستش کنی و 10 دقیقه مطالعه کنی

ارزش اون 10 دقیقه مطالعه بیشتر

متاسفانه ما بعضا برا انجام کارای غیر ضروری تر از مطالعه هم بچه ها رو پای تلوزیون مینشونیم. 

یه روز جاریم اومده بود خونم بچم به دست و پام میپیچید میگفت اگه به تلوزیون هعادتش میدادی راحت بودی و ظرفات نمیموند. اما من ترجیح میدم ظرفام کثیف و خونم نامرتب باشهتا اینکه ذهن بچم دچار اختلال بشه

ببخشید طولانی شد. اما چون تی وی خط قرمز من تو تربیت هست نتونستم جلو خودم رو بگیرم

البته دلیل حرف نزدن و اینا هم حتی اگه نباشه. به چشم ها اسیب میزنه. خدای نکرده بیش فعال میکنه. و کلا ...

بیش فعالم شد متأسفانه.. دلیل حرف نزدنشم تا حدودی مطمئنم همین تلویزیونه.. چون با هیچکس در ارتباط نبودیم و فقط تی وی نگاه میکرد

🖤

بیش فعالم شد متأسفانه.. دلیل حرف نزدنشم تا حدودی مطمئنم همین تلویزیونه.. چون با هیچکس در ارتباط نبود ...

عزیزم. متاسفم. ان شاءالله که بتونید با حذف تی وی کمکش کنید. بدون شک درست میشه. چند سالشه؟؟؟ پارک ببرش. بیرون ببر. ببر بازیگاه و خانه کودک و بزار دوست پیدا کنه. یکم صبوری و تحمل سختی به امید خدا همه چیز درست میشه