2777
2789
عنوان

شما کدوم رو انتخاب میکنید؟؟

98 بازدید | 8 پست

سلام 

شما آگه توی شرایطی باشین که از نظر اقتصادی خیلی اوضاع خوب نباشه دوست دارین همسرتون مثلا هفتگی با هم شام برین بیرون یا یه هدیه در همون حد ( که میشه گل یا از همین قبیل (بین 10 تا 20 تومن)) براتون بگیره؟؟؟؟

نظری داشتین هم بگین ممنون 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
شام
9
75%
هدیه
3
25%
﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

هیچکدوم

اگه وضعم خوب نباشه پول شام و هدیه رو پس انداز میکنم تا بعد چند سال بتونیم خونه ای از خودمون داشته باشیم

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم اگه وضعم خوب نباشه پول شام و هدیه رو پس انداز میکنم تا بعد چند سال بتونیم خونه ای از خودمون ...

با ده بیست تومن تو هفته سالی یه تومنم نمیشه جمع کرد از اینورم که همه چیز روزانه گرون میشه.یعنی این پولو بخوای جمع کنی قیمتها هم ثابت بمونه شاید 250 سال دیگه بتونی یه 50 متری بخری

تو لحظه زندگی کن حالشو ببر

با ده بیست تومن تو هفته سالی یه تومنم نمیشه جمع کرد از اینورم که همه چیز روزانه گرون میشه.یعنی این پ ...

مثال زدم خونه رو

ولی خوبه ادم پس دستشو بپاد البته نه اینکه اصلا تفریح نباشه

تو لحظه زندگی کردن خوبه اما اگه خدای نکرده روزی مبلغی پول بخوای هیچکس نیس که بی منت قرض بده

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

@نی_نی_یار_3   

لطفا این تاپیک رو حذف کنین ممنون 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
برید فلافل دو نونه بزنید    

چند وقتیه زدیم تو خط بندری و سمبوسه