2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا چیزی نباشه ضایع شی خیلی بده از جون و دل برا یکی مایه بذاری بعد بره ب یکی دیگ بگه بخورمت

آره خیانت سخته من خودم اولین شرطی با شوهرم کردم همین بود گفتم هر جای زندگی احساس کردی دلتو میزنم به خودم بگو نه برو خیانت کن اگه قبل از خیانت بهم بگی بی دردسر جدا میشم اما با خیانت نه عمرا نمی مونم و زندگیت خراب میکنم 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
آره خیانت سخته من خودم اولین شرطی با شوهرم کردم همین بود گفتم هر جای زندگی احساس کردی دلتو میزنم به ...

پ چرا الان بهش شک داری

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم