عزیزم ضبط مکالمه نصب کن تو گوشیش بعد مخفیش کن گوشیش دستت افتاد گوش بده
گلم ضبط مکالمه نرم افزار هست یا یه وسیله کوچک و کجا تهیه اش کنم
خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
من حاضرم بمیرم اما اینکارو نکنم🙈 بنظرم قلبم ممکنه وایسته از هیجان گوش دادن مکالماتش😑البته بیشترش ب ...
من بهش شک دارم و میخوام از این شک بیرون بیام اما اگه چیزی ببینم رسما نابود میشم واسه همیشه در این حد
خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖
این تاپیکارو ک میخونم منم ب شوهرم شک میکنم...اما خب شوهرم یک هفته گوشیش سر تعمیر بود سیمکارتشو انداخت تو گوشی من..تلگرامشم رو گوشی من نصبه..ینی احتمالش هس خیانت کنه😞😞
😢😢😢خیلی بده میدونم . شوهرم منم ۲ماه یبارمبهمدست نمیزنه . چند بارم تو گوشیش اسمس س. ک. س ی دیدم . چند بار از تو جیبش ت ر یا ک پیدا کردم . ماشالاه که ز ن ج .ن .د .ه هم اونقدر زیاده .که خوا به حق پنج تن لعنتشون کنه . خانم دوستشم بهم میگه اینا صب تا شب با ج .ن. د .ها سر کار دارن . یه کارگاهیه تو کار میکنن .میگن صبح تا شب ج. ن .د .ه توشه . من با چشمم ندیدم اونا میگن . ولی بخاطر بچه ام چشممو کور کردم گوشمو کر کردم . فقط بخاطر دخترم . خودمو با پولاش گول میزنم . ولی بعضی موقعه هام نمیشه . من تلاشمو کردم نشد . باهاش کلی حرف زدم . نشد . نمیشه .منم دیگه خسته شدم دیگه حوصله دعوارو ندارم . دیگه حوصله ندارم گوشیشو چک کنم . واسه خودم زندگی میکنم واسه دخترم . قرار نیست زندگی دخترمو نابود کنم
آره تا وقتیکه شک ات زیاد نشده واقعا نفهمیدن بهتره من الان میگم کاش هیچ وقت تو گوشی شوهرم نمیرفتم انا اینکارو کردم و شک ام به اندازه ای شده که باید به یقین برسم تا آروم بگیرم
تو بازار برنامس نصب میکنی اعلانشو خاموش میکنی بعد یواشکی میری صداشو از تو گوشیش چک می ...
رو گوشی شوهرم نصب میکنم
[QUOTE=96663675]الکی خودتو تو وسواس ننداز! چیزی دیدی مگه؟ ایدز و هپاتیت ب همین راحتیام نیستا[/QUOTEمیدونم.من قبل بارداری اصلا آزمایش ندادم تازه عقلم رسیده.بخدا دیوونه شدم.ی لیوان ده بار میشورم
استاتر کاش حامله نبودی اما تنها چیزی میدونم مرد خیانتکار همیشه خیانت میکنه تا سن 70 سالگی
اره دیگ تمام رداشو بپاک مثلا جست جو تو گوگل و... بعدشم میتونی بذاریش قاطی برنامه های ک پوش ...
مرسی گلم